jätti tissit naisia miehille

Aikuinen voi unohtaa äidinkielensä osin tai kokonaan. Asiaan vaikuttavat kielipää, juttuseura sekä mahdolliset traumat. Miten paljon vieraiden pitää osallistua mökin askareisiin?

Saako porukasta erkaantua marjastamaan tai päiväunia nukkumaan? Entä kauanko mökillä on sopivaa viipyä? Tapakouluttaja Helena Valonen ohjeistaa suomalaisia mökkietiketissä. Yllä olevalla videolla näytetään, miten pelastetaan hukkuva ihminen vedestä.

Saako mökille mennä kylään. Brittiläisen tutkimuslaitoksen videolla muistutetaan, että autonomisen ajamisen ominaisuudet ovat autoissa vain avustamassa kuljettajaa. Siksi kuljettajan täytyy yhä olla ohjaksissa.

Pari harrasti seksiä lentokoneessa keskellä kirkasta päivää. Akti tallentui videolla ja lähti leviämään vauhdilla internetissä. Seksin ajoittaminen oikeaan aikaan saattaa antaa petileikeille sen vaatiman piristyksen. Perheillallinen sai kuvottavan lopun miehen saatua selville, että hänen hampurilaisensa saattoi sisältää jotain, joka ei sinne todellakaan kuulu.

Lihavuus ja varsinkin vakava lihavuus aiheuttavat monenlaisia riskejä raskauden aikana. Osa näistä riskeistä pienenisi lihavuusleikkauksen avulla, mutta tuoreen tutkimuksen perusteella leikkauksen läpikäyneiden raskauksissa saattaa olla tavallista enemmän muita ongelmia. Yllä olevalla videolla lihavuustutkija kertoo, miksi lihava ei laihdu.

Michael väittää Viagrasta lörpötelleen apteekin työntekijän pilanneen avioliittonsa. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Miksi miehet ovat bessewissereitä? Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa? Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Voivatko mies ja nainen olla parhaita kavereita? Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Päätös on täysin hänen. Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista. Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle.

Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Nainen joutui pyötätuoliin sen jälkeen, kun hänen vartalonsa ei enää jaksanut kannatella rintojen painoa.

Mainos   uutinen jatkuu alla. Kämmenestä löytyy apu migreeniin? Yksinkertainen painallus voi viedä kivun Nainen väittää: Syö näin, etkä koskaan kärsi kuukautiskivuista! Lue lisää aiheesta Terveys. Hyvää elämää to 7. Lue lisää aiheesta Rinnat. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon. Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla.

Tapakouluttaja ohjeistaa — pitääkö vieraiden tyhjentää huussia tai viedä tuliaisia? Jos joku katsoo niin katsoo. Puutu vasta sitten asiaan, kun alkaa tulla silmänreikiä. Siksi toisekseen aika tulee hoitamaan tämänkin "ongelman" kohdallasi hyvin, hyvin luonnollisella tavalla.

Joka toinen ratikkakuskimies on pelimies. Minä katson rintoja ja per. Itse ajattelen naisia muutenkin esineinä niin ei se paljon kylmi kun toinen huomaa raiskaavan katseeni. Vähän sama kun naapurin koiraa tuijottas. Parhaan ystävän expoikaystäväl oli sama tapaa sun tissejäs tuijotella. Aha, no olisit fiksuna pistänyt säädyllisemmän puseron, jos tämän huomasit kerran. Minä en kehtaisi tuollaisesta kaverilleni kertoa, sillä taatusti hän itse on huomannut sellaisen myös.

Ei ole sinun asiasi puuttua toisen miehen tekemiseen. Olen muutaman kerran huomannut, että mies tuijottelee bussissa rintojani, hulluinta että oma mieheni oli siinä vieressä ja nauroi asialle. Eipä tuo liiemmin ole haitannut, eri asia jos tulisi joltain ahdistavalta taholta esim. Juuri noin, jos nainen pukeutuu nätit rinnat esille tuovaan asuun halunnee hän niitä asitellä ja silloin lienee on naisen hyväksyttävä myös "ihailevat" katseet.

Jos tästä kiusaantuu on kyllä mietittävä pienempää kaula-aukkoa. Aloittajahan ei varsinaisesti sano olevansa kiusaantunut, vaan lähinnä ihmettelee ja haluaisi tietää miten pitäisi suhtautua. Itse ajattelisin että riippuu tilanteesta: Joskus tilanne on tämä, mutta kaikki joiden rintoja tuijotetaan eivät suinkaan pukeudu kuin huorat. Jos on isot terhakat tissit, niin kyllä miehet ne huomaa vaikka olisi paita ylös asti napitettu ym.

Ei siinä mitään jos niitä yrittää salaa kattoa, mutta jos häpeilemättä suoraan katsoo niin se on törkeää. Minäkin naisena katson vain miesten kroppaa ,lähinnä peppuja, joskus uskallan kokeilla etupuolelta; onkohan siellä mitään. Tämä tuntuu ahdistavan monia miehiä "ei kai se nyt heti voi seisoa" tai "kyllä se siellä on, mennään meille katsomaan" yms. Kynä on terävämpi miekka kuin tissit. Toi oli jo poliisiopisto 3: Pakkohan se on tuijottaa tissejä, kun tissit tuijottaa mua.

Jeesus tulee mutta oletko varma siitä? Ei kukaan voi olla. Ja tämä on fakta. Olen aina valmis kohtaamaan maailman herran, kunhan se on mies eikä lammas. Eipäs tuijotella tuijottaminen on rumaa http: Siis pitää kattoa mutta ei saa näyttää sitä??????? Ei miehet kaikenlaisia naisten rintoja tuijottele, vain niitä joissa on todella jotain katseltavaa! Enpä tuijottele varta vasten naisten tissejä kun en halua leimautua ääliöksi.

Eroottisesti tietenkin myös antoisaa seutua miehelle Tissithän voi vaikka pomppia kivasti erilaisissa harrasteissa.

Mutta eiköhön se muoto vaan ole niin täydellinen ettei siitä saa silmiään irti, kuin kuvataiteen ystävä Mona-Lisasta.. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

Naiset ei huomaa, kun kyylään niiden keinuvia perseitä kuola valuen. D joskus huvittanu ku mennyt jonku miehen ohi ja eessä ollut esim. Itse joskus kävelin kauppakeskuksessa sellaisen kahvilan ohi, missä pöydät oli siinä suunnilleen käytävällä.

Käännyin yllättäin katsomaan taakseni, koska mieheni oli siellä jossain tulossa, ja samalla huomasin, kuinka aika monen kahvilassa istuvan miehen katse painui yllättäin lattiaan. Sen verran viiveellä kuitenkin, että tajusin, mitä olivat katsoneet. Samoin usein näkee, kun joku mies kääntyy katsomaan jonkun toisen naisen takapuolta.

Joten jos itse uhri ei huomaa, niin ainakin muut sen huomaavat. Eipä silti, parempi silti tuo, kun keskustellessa peppumiehen kanssa saa jonkinlaisen katsekontaktin sentään. Mutta mistä ihmeestä peppumiehen kanssa vois keskustella? Miksi tuhlata törppöön kuolaajaan elämänsä kultaisia sekunteja. Tästä siis johtuu minua seuraava kuolaava kääpiölauma!

Takana kääpiöt ja edessä tisseihini törmäilevät älykääpiöt. Sopivasti katsekorkeudella, kun ovat. Parlamenttihan tarvitsee aina opposition. Joo tää Pena Putkinen on hauska!

Mut miks naisesta on siedettävämpi ajatus että keinuvaa peppua katellaan kuin rintoja? Itse naisena olen huvittunut siitä ylipäätään kuinka helposti miehen huomion saa Jopa oma mieheni sekoilee sanoissaan ja unohtaa ajatuksensa jos puseroni on paljastavampaa laatua. Meillä oli taannoin remonttireiska joka tuijotteli rintojani kun piti kuunnella ohjeita ja tulipalohan siitä seurasi.

Miesparka teki hommat päin prinkkalaa! Ai teillä sitä kutsutaan prinkkalaksi hii hoo. Olen pitänyt kropastani huolta ja myös pakaralihaksistani, jotka kiinnostavat jostain syystä naisia erityisen paljon.

Kaikenikäiset naiset tuijottelevat julkisilla paikoilla peppuani ikäänkuin se olisi jonkinlainen miehisyyden mittari. Tätä on miehen yhtä vaikea käsittää kuin naisten sitä miksi miehet tuijottelevat tissejä.

Ehkäpä sekin on joku ihmismielen sisäänrakennettu lisääntymiseen liittyvä hormoonihomma. Luontohan "huijaa" ihmiset pariutumaan tiettyjen eroottisten virikkeiden kautta. Kyllähän se vaan niin on että ulkonäöllä saa myös parempia työpaikkoja. Jos naisella on isot tissit niin niillähän voi tulla lisäksi vaikka palkankorotus.

Jos ei naisella ole kauniit sopusuhtaiset sääret, hänellä ei ole myöskään mitään mahkuja lähempään kanssakäymiseen säärimiehen kanssa. Ihan niinkun kukaan ämmä haluis mitään "mahkuja" jonkun säärimiehen kanssa: Elä yksin sitten 8. Jokainen mies on törppö kuolaaja. Jotkut vaan salakavalasti peittävät sen.

Ihan niinkuin tuo säärimiehen status kertoisi yhtään mitään ihmisestä. Kaikilla on omat erityiset mielenkiintonsa kohteet.

Muilta ominaisuuksiltaan ihminen voi olla kuitenkin ihan minkälainen tahansa. Aivan sama vaikka olis Yhdysvaltain presidentti. Jos kumppaninvalintakriteeri numero 1 on sääret, niin edes hyväsäärinen nainen ei halua sellaista miestä.

No eihän se välttämättä ole kumppaninvalintakriteeri numero 1. Kriteeteitä voi olla moniakin. Se oli ehdoton kriteeri. Kaikki ehdottomat kriteerit on jaetulla kriteerisijalla numero 1. Siis miten niin sijalla 1? Kylä sillä ulkonäölläkin hei on väliä! Ihan varmasti kyllä sinullakin on jotain ulkoisia kriteerejä omasta kumppanistasi, tuskin sinäkään nyt ihan minkä tahansa näköistä kelpuutat!

Sojopohkeinen, paksunilkkainen nainen on kauhistus. Eikö ne sääret ole sitä ulkonäköä? Väitinkö sitten ettei olisi? Mitä sinä nyt oikein ajat takaa? Nyt on hyvin vaikea kommentoida, kun ei tiedä oletko sama henkilö kun tämä logiikan mestari, joka väitti, että ehdoton kriteeri ei ole ensisijainen ;. No en ole tuo säärimies "legsit" taikka tuo kanssa joka kirjoitti nimimerkeillä "Höppelishöpsis" ja "Kuka niin sanoi? No sitten vielä kerran vastaukseksi kysymykseesi "miten niin sijalla 1?

Kyllä, mutta vasta persoonan jälkeen. Paremmat mahdollisuudet on fiksulla mutta ei niin hunkilla kuin tyhmällä hunkilla. Siis nyt minä en tajua. Mistä sinä päättelet että ehdoton on hänelle heti kuin että olisi hänelle numero 1? Siis ehdottomastihan pitää ulkonäössäkin olla jotain sellaista mikä säväyttää riittävästi ja mitä enemmän säväyttää, niin sitä parempi vaan.

Eikös se nyt muka ole jo ihan perusolettamus että luonteenkin pitää olla tarpeeksi miellyttävä jotta lopulta suostuu ja pystyy elämäänkin sen ihmisen kanssa?

Jospa tuo säärimies mainitsi vaan ulkonäön sen takia että siihen ehkä alussa kiinnittää enemmän huomiota alussa, kun luonteen sinä tiedät vasta pidemmän tutustumisajan jälkeen!

Ja ehkä vielä kun se ihanne onkin ehkä vaikeampaa määritellä luonteen mukaan, niin ehkä senkin takia. Minä nyt usko että kukaan lopulta katso pelkkää ulkonäköä, paitsi ehkä jotkut varhaisteinit, jotka nyt muutenkaan vielä mitään tiedä seurustelusta.

Hei vähän nyt älyä päähän oikeasti! Sääret ovat ehdoton edellytys eli ensisijainen kriteeri. Ulkonäköhän nyt ehdottomasti määrittää sen kehen ihmiseen sinä haluat tutustua! Jos kumppanin ulkonäkö nyt edes lähelle ole siihen ihanteen suuntaan, eli ole tarpeeksi miellyttävän näköinen niin miten suhde voi edes sellaisen kanssa toimia? Miksi sellaisen kanssa muka edes haluaisi edes seurustella?

Miten parisuhteessa edes voi olla kemiaa jos oma kumppani ei miellytä myös omaa silmää? Ja kemiahan meinaa ihan niin henkistä kuin fyysistäkin. Aika jännä juttu että sinä sitten toisaalta sanoit alussa että myös ulkonäkö, mutta nyt sinä sitten sanotkin että pitäisi olla kiinnostunut muunkin näköisistä? Siis koita nyt jo päättää mikä sinun laita tähän on!

On eri asia sanoa, että pitää jostain tietystä asiasta yleisesti , kuin että se on ehdoton kriteeri. Itse en pidä kaljuista miehistä ollenkaan, kaljut ja karvattomat kammottavat. Mutta niinpä vaan olen rakastunut sellaiseenkin, jolla tukka oli jo alkanut harventua. Nykyään ihmiset tutustuvat toisiinsa myös netissä ja ihastuvat alustavasti toisiinsa keskustelun ja kuvan perusteella jo ennen kuin sääret tai kulkuset on katsastettu.

Että kai tämä tuli selväksi. Minäpä tiedän taas yhden tissimiehen joka 4-vuotta sitten kiinnostui baarissa yhdestä naisesta kun sillä oli isot tissit ja oli tietenkin muutenkin edes tarpeeksi ok-näköinen ja mitä! Hyvin onnellisilta ovat selvästi vaikuttaneet ja muutenkin vaikuttanut ihan tasapainoiselta suhde. Kaikkea erillaista kivaa kovasti tuntuvat aina harrastavan ja paljon erillaista puhuttavaakin, myös omien kavereidenkin kanssa. Että mitä vittua sinä nyt oikein selität!? Mitäs se semmoinenkin kokonaisuuden katselu sitten on, jos katsoo vain luonnetta?

Mitäs sinä itse taas tykkäisit jos sinun oma kumppanisi sanoisi sinulle vaikka että sinulla on liian pienet rinnat hänen makuunsa? Olisitkos itse kovinkaan mielissäsi? Mitä minä nyt olen ainakin itse käsittänyt ja huomannut että tuollainen kommentti nyt ainakin useita naisia satuttaa syvältä. Miksi se sinua haittaa jos joku etsii mieltymystensä mukaisen kumppanin? Ja fetisismikään ole edes mikään sairaus. Kaikki eivät välttämättä rakastu pelkän luonteen perusteella.

Tuota ei pidä yleistää ihan jokaisen ihmisen kohdalla! Jos sinä sitten tiedät jonkun miehen joka ei niin lopulta välitä ulkonäöstä, niin kyseessä on harvinaistapaus, koska valtaosa miehistä kyllä tekee näin. Useimmat mitä olen elämässäni tuntenut. Miehet katsos on vähän enemmän visuaalisempia ja mitäs sitten?

Minä en ainakaan näe siinä mitään väärää tai pahaa. Tämä on vähän sama kuin verrattaisi siihen kun kolme henkilöä syö vaikka jotain paahtoleipä- tuotetta. Yhdellen näistä on pääasia että se leipä on terveellistä, toiselle taas se että miltä kyseinen leipä tuntuu vatsassa, kun taas tämä kolmas vaatiikin että pitää sillä leivällä nyt ainakin edes vielä makuakin olla jommankumman edellämainitun syyn lisäksi.

Jankkaat jostain itse kuvittelemastasi väärinkäsityksestä, että kanssasi keskusteltaisiin. Ei mua häiritse ollenkaan, jos jollekin on joku ulkoinen kriteeri täysin ehdoton.

Niinkun sanoin, nainen tuskin haluaa täysin joustamatonta miestä: Jos semmonen pölvästi jostain löytyy niin kumpikin on toisensa varmasti ansainnut: D "Ei mua häiritse ollenkaan, jos jollekin on joku ulkoinen kriteeri täysin ehdoton. Sano miksi minun pitäisi sitten kelpuuttaa ihanteen vastainen nainen? Minun pitäisi todistaa sillä olevani mitä!? Senkö takia että joku sinunkaltainen rumiluskin löytäisi kumppanin? D Tekstisi perusteella olet vaan joku kateellinen vitun ruma ämmä, joka on saanut varmaan paljonkin pakkeja miehiltä: Kun kaikki aika menee observointiin ja voyerismiin, ei itsereflektiolle jää sijaa.

Ei saa keskeyttää Scänning gouing oon jatkuvalla syötöllä eläimien raivolla Har! Che no tomar leche 2. Ei tosimies läpysköistä piittaa, vaan liian aikaisin tissivieroitetut pojan nulikat himoitsevat vai muonatölkkejä. Tulkitsinko nyt oikein ne pari vastausta, jotka itse kysymykseen vastasivat, että tuijottajat ovat kyllä täysin tietoisia siitä, että heidän tuijotuksensa huomataan, mutta he eivät voi sille mitään? Vai että se naisen huomaaminen ei kiinnosta, eikä siis ole tarvetta yrittää näytellä, ettei kiinnittäisi tisseihin erityisemmin huomiota?

Miten naisen pitäisi reagoida tuohon? Vedänkö takkia eteen, vai kysynkö, että onko siinä jotain hassua, kun noin kiinnittää huomiota? Vai leikinkö, etten minäkään huomaa, vaikka molemmat tietävät, että huomaan? Olisikohan tuosta ollut etua vai haittaa eilisessä työpaikkahaastattelussa? Ja uskaltaako töihin edes mennä tuijottelevan esimiehen alaiseksi?

Jos alkaisin kiipeillä pomoni reidessä, saisin varmasti äkkilähdön toiselle osastolle! Eli jos nainen pukeutuu seksikkäästi niin miehille ei jää muita vaihtoehtoja kuin tuijottaa kieli suupielestä roikkuen silmät kin pullottaen tai sitten katsella taivaalle?

Ei kai elämä nyt ihan noin mustavalkosta ole. Mutta LaRiton kanssa olen ihan samaa mieltä mitä hän tänne ketjuun on kirjotellut: En nyt valitettavasti pysty niitä piilottamaan kokonaan.

Ihan tavallinen paita oli päällä. Ei mitenkään avonainen, ei läpinäkyvä, ei erityisen vartalonmyötäinenkään, joskaan ei mikään telttakaan. Rinnat nyt vain on kiinteästi mukana kulkevia ja oleellisesti muusta vartalosta ulkonevat, joten ne näkyvät, jollei ole paksua toppatakkia päällä ja se on näille säille jo vähän liikaa - varsinkin sisätiloissa. Miten ne sinun mielestäsi pitäisi ottaa pois esiltä? Kasvattaa niin iso vatsa, että se vetää paidan tarpeeksi eteen ja kiinnittää kaiken huomion, eikä tissit erotu?

Kukakohan täällä nyt oikein itkee? Minä en ole missään vaiheessa edes ottanut kantaa siihen, että mitä itse ajattelen tuollaisesta tuijotamisesta. Sinä et voi tietää, vaikka olisin siitä suunnattoman otettu ja onnellinen.

Olen pelkästään yrittänyt päästä selvyyteen siitä, mikä moisen takana on ja miten siihen pitäisi suhtautua, mutta eipä siihen oikein kantaa oteta. Jos sinä kaipaat huomiota, niin onko sinulle ihan sama, että saatko sen siten, että joku antaa turpiin, vain saatko sen vaikka seksin muodossa?

Naisille on aika tyypillistä, että positiivisen ja negatiivisen huomion välille tehdään ero, toinen on toivottua, toinen ei. Ja jos nyt jotakuta kiinnostaa, niin minusta se tuijottelu on lähinnä huvittavaa. On vaikeaa ottaa tosissaan henkilöä, joka ei edes katsettaan hallitse. Mistä toi tollanen naisviha sulla oikeen kumpuaa? Kertaakaan en ole sinkut- palstalle yhtään viestiä kirjottanut enkä halua sinne mennäkkään. Luin sieltä joskus muutaman keskustelun ja rupes niin savu nousee sieraimista että menen mieluummin vaikka lesta-palstalle pyörimään kuin sinne.

Enkä ymmärrä kuinka siellä sinkut- palstalla kukaan muukaan nainen pyöriä. On niin katkeraa ulinaa että hyi rutto. Minä en koskaan pukeudu paljastavasti ja silti niitä katsotaan! Mitä pitäisi tehdä, käydä leikkauttamassa ne pois?!! Omien mielipiteiden luuleminen faktoiksi on tyhmyyden huippu. Herra Aina Oikeassa 6. D Jos joku ihailee naiskauneutta, on se naisvihaa? Itse kuvittelisin että vihan ilmenismuoto on ennemminkin väkivalta.

On sulla ihme logiikka. Miehen ulkonäkö sanelee sen saako katsoa. Jos ei ole, ei saa edes vilkaista. Jos on, loukkaannutaan, jos ei vilkaise. Kaikissa asioissa tunteet, ei järki, edellä vaan. Lifemocker vihaa kaikkia ja kerkiää joka paikkaan! Harmi, että Kikkelitonttu pyörii vaan lemmikit palstalla. Siinä vasta hupaisa hahmo! Vähäsanainen, mutta ei myöskän molli, vähättele ja tee pahaa mieltä kaikille.

Lifemocker, kannattaa ottaa oppia! Kaikki hakatut vaimot ja avovaimot on käyneet peukuttamassa miinusta eli turpiin otetaan mieluummin, kunhan ei naisvihassa vain tisseihin osu silmät. Vaimonhakkaus on ok, tissiintuijotus ei: D Ei voi muuta sanoa kuin älyhoi älä jätä!

Minkään näköisen miehen ei ole suotavaa käyttäytyä tökerösti tissien tuijottaminen on tökeröä. Kuis nipukat näin työmiehen päivänä?

Mulla oli kyllä villapaita ja farkut, ja ei ollu villapaidassa mitään v-kaula-aukkoa eli siis ei tissit edes korostunut, mutta silti tuntui mies puhuvan tisseilleni eikä minulle. Älä yleistä mies hyvä: Nimimerkki lifemocker puhuu kyllä asiaa. Ilmeisesti vastausten suorasukaisuus ja pilkka saa negatiivista palautetta, mutta kyllähän asia on juuri niin kuin hän sanoo: Ja se huomio voi olla myöskin paheksuvaa tai vihaista kateelliset ja tiukkapipoiset moralistit.

Pitkällä elämänkokemuksellani olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että naiset ärsyyntyvät vain niiden miesten katselemisesta tuijottamisesta , jotka heitä ei kiinnosta.

Jos ovat itse kiinnostuneet kyseisestä miehestä, niin sittenpä tuijottaminen ei olekkaan ärsyttävää, vaan päinvastoin imartelevaa, Miten tuijotukseen tulisi suhtautua? Ota vastaan kuin kehu. Tietysti, moni tuijottaja haluaisi päästä koskettamaankin: Kyllä tissejä saa katsoa vai pitäisikö imettävän äidinkin loukkaantua jos vauvalla on maidonnälkä ja haluaa imeä tissiä?

Jos ovat itse kiinnostuneet kyseisestä miehestä, niin sittenpä tuijottaminen ei olekkaan ärsyttävää, vaan päinvastoin imartelevaa," Nuorena naisia ärsyttää tuijotus ja vanhana sen puute. Tajuatko edes että olet sellainen? Enemmän ärsyttää, jos muuten fiksuntuntunen ja hyvännäköinen mies toljottaa, koska harmittaa että potentiaalinen tyyppi paljastuu ääliöksi. Jos joku kierosilmä rehuperse tuijottaa, niin ei siitä osaa edes sanoa, mitä se katsoo. Ihaileminen on eri asia kuin tuijottaminen. Ei-toivottu katse on häirintää.

Näin ainakin monet naiset tuntuvat ajattelevan. Komeiden miesten tuijottelu on itsetuntoa kohottava hieno asia, mutta epämiellyttävän läskin tai muuten ruman äijän katse on silkkaa häirintää. Pöh ja pah 8. Ei se tee miehestä muuten ääliötä.

Jotkut miehet peittävät toljotuksen paremmin kuin toiset, mutta jokainen mies ainakin vähän vilkaisee. Jospa vaikka lopettaisit kiinnittämästä huomiota miesten katseisiin. Ei sille mitään voi. Äläs tuu mua opettaan: Lähipiirissäni on vain fiksuja miehiä, joita ei tarvitse ojentaa käytöstapojen suhteen. Aika hyvin yleensäkin aikuiset fiksut ehkä ne koulutetut ja menestyneet?

Kesällä on tietty aina terassibongareita, jotka luulee että aurinkolasien takaa voi katsoa mitä vaan ilman että toinen huomaa. Niille ei hymyä irtoa. Luulen että täällä S Kuten alempana jo sanoin, muuten fiksuntuntuisen miehen tuijotus on vielä harmittavampaa kuin jonkun mitättömän. Tuntemattomia ihmisiä ei saa tuijottaa eikä osoitella sormella. Lapsenahan tuo jo opetetaan. Onko miehet todellakin niin paljon "järjettömämpiä", että eivät voi itselleen mitään jos paita ei ole ihan poolopaita?

Ja yleensä sanotaan että miehet ovat järkeviä ja naiset tunteiden vietävissä Mitä jos naiset alkaisikin tekemään hänelle jotain tai ehdottelemaan? Niin siitähän ne voisi jopa saada lutkan maineen. Plus että naisen kroppa nyt muutenkin herättää enemmän tunteita suuntaan jos toiseenkin ja kun sen lisäksi vielä miehethän on muutenkin vielä paljon visuaalisempiakin.

Mikä on niin vaikeata joidenkin naisten tajuta että me miehet kun ollaan vaan niin erillaisia kaikinpuolin! Niin ajatuksiltaan, kulttuuriltaan, tavoiltaan, biologialtaan fysiikaltaan ja näin. Toivottavasti sinuakaan nyt ei vaan ole millään feminismillä aivopesty? Tai siis, nimenomaisesti minä koen jotenkin epäreiluna sen että nimenomaan naiset saavat lutkan maineen kyseisessä tilanteessa kun toisinpäin, jos nainen heittäisi vaatteet pois, hän myös saisi lutkan maineen.

Ja tiedän myös, että kaikkiin asioihin ei voi vaikuttaa, mutta kai niistä voi silti puhua? Se, että asiat ovat paskasti naisten kannalta ei tarkoita että niiden pitäisi jatkossakin olla paskasti.

Työpaikallani on eräs kaikista muista monista naisista täysin erottuva hyväkroppainen ja tyylikkään sexysti pukeutuva nuorehko Nainen. Voi hirvitys sentään millaisen kateellisten akkojen parjauskampanjan hän onkaan saanut siellä aikaan! Kyllä naiset osaavat olla tosi susia toisilleen, paljon pahemmin kuin miehet ikinä! Kyseinen Nainen ei kuitenkaan välitä lainkaan panettelijoistaan, vaan pitää oman linjansa sitkeästi, ja sekös suututtaa muita rumiluksia vain entistä enemmän.

Tällaisella naisten välisellä käyttäytymisellä ei ole mitään tekemistä koulutustason tai muunkaan "sivistyksen" kanssa. Se on jotain aivan alkukantaista vallanhalua, jota kateus lietsoo. Naisen pahin asehan on hänen kielensä, ja se on tuossakin työpaikassa aiheuttanut monet "tikarin pistot".

Tuo suhiseva käärmenainen ssssi on oikeasti niin kovan luokan femakko, että hänelle on aivan turha kirjoitella täällä minkäänlaisia miehisiä järkipuheita, joten parasta olisi vaan toivottaa hänelle onnea ja menestystä ja boikotoida kaikkia hänen mielipiteitään ja jättää ne toisin sanoen täysin vailla huomiota. Ja tuollaisia kommentteja nyt ei voi heittää kun vaan joku vitun rumannäköinen muija, jolla vielä melkein olemattomat rinnat: Pahoittelen, jos osui maaliin.

Henkilökohtaisuuksiin meneminen todistaakin juuri sen mitä alemman sosiaaliluokan alatyylisestä käytöksestä sanoin yleisellä tasolla. Naiset vain pitävät ne tunteensa hallinnassa. Minä naisena kyllä tajuan, että miehet ovat erilaisia kaikin puolin.

Juuri siksi yritänkin ymmärtää näitä käsittämättömiä asioita, joita miehiin liittyy. Siksi myös kysyn niitä ja ehkä opin jollain tavoin ymmärtämäänkin osittain. Miehetkin voisivat yrittää ymmärtää, että naiset ovat erilaisia kuin miehet.

Esimerkiksi, että naisilla yleensä se naisen kroppa ei herätä enemmän tunteita kuin miehen. Siis tottakai ehdottomasti tuomitsenkin raiskaukset sun muut lääppimiset. Sama kun jätät baarissa lompakkosi omalle pöydälle siksi aikaa kun käyt vessassa, niin tietysti aina joku vie sen lompakon jos ei sitä ole kukaan kaverisi vahtimassa, kun aina vaan on niitä urpoja jotka veisi sen lompakon vaikka ei saisi.

Miksi jotkut sitten vie sen lompakon vaikkei saisi? On sama kysymys kuin että miksi jotkut pettävät suhteissa, tai ryhtyvät tappamaan ihmisiä tai sitten varsinkin hyökkäävät raiskaamaan tai lääppimään ilman syytä?

Maailma vaan on sellainen, ei sille oikein ole mitään kunnon järkevää selitystä. Haluan ehdottomasti käydä huomauttelemassa ettei PÄÄ ole missään nimessä täynnä tissejä http: Lifemocker-raukalle tiedoksi, että on aivan sama, millainen paita isorintaisella naisella on päällä, miehet tuijottavat tissejä joka tapauksessa.

Jos ne on TISSIT ovat minusta kiinnostavat niin kysäisen suoraan niiden kantajalta, että ovatko nuo aidot ja saako niitä hieman kokeilla. Pakko palata vielä tähän tissiasiaan. Jos ei halua tissejään tuijotettavan, niin kannattaa käyttää paitaa, jossa tissivako ei näy, vaikka ne olisi miten suuret. Vaan kun moni haluaa, että se "kiva mies" huomaisi ne, mutta se "iljetys" ei huomaisi. Se on todellista naisen logiikkaa, jonka ansiosta nainen on enemmän tissit kuin aivot. Kumpaanko ryhmään juuri sinä kuulut?

Ja jos mä haluan pukeutua seksikkäästi niin annan sillon miehille luvan tuijottaa tissejäni? Miehet ei itse ole vastuussa omasta käytöksestään vaan mulla on täysi valta hallita heidän käytöstään sillä mitä pistän päälleni? Kun et itse mahda itselles mitään vaan mä ohjailen sua pukeutumisellani?

On naisia, jotka eivät halua peittää ja miehiä, jotka sitä eivät osaa olla tuijottamatta. Silloinhan vakka on löytänyt kantensa, vaikka sen tunnustaminen on tietysti tuskallista Cameltoe se vasta hauska onkin. Valoiset rintsikat ja stringit mustien trikoiden alla on aika hyvät yökerhojen valkoisissa valoissa. Ei ole kaikki potikat kunnossa???????? Pakko jo toiseen kertaan tässä ketjussa mainta, että todellakaan paljastavaa vaatetusta ei tarvita tuijotuksen aikaansaamiseksi.

Tässä kyseisessä tilanteessa, joka innoitti asiaa kysymään, päälläni oli musta paita, jonka kaula-aukosta ei juuri kaulaa enempää näy, ei lähellekään tissivakoa. Paidasta ei näy läpi, eikä se ole mitenkään mainittavan tiukka. Minäkin olen sitä mieltä, että jos kulkee julkisesti kovin näyttävässä vaatetuksessa, niin sitten pitää hyväksyä se, että joku sen huomaa. Olen minä joskus pukeutunut paljastavamminkin, eikä silloin ole yhtään sen enempää hallitsemattomia tuijotuksia tullut joskaan en täysin mautonta pukeutumista ole julkisesti harrastanut.

Kyllä - tatuoinnit ja tissit ovat täsmälleen sama asia. Tatuoinnit kasvaa miehille tiettyyn ikään saavuttaessa ja koska tatuointien omistaminen on täysin luonnollista jokaisella miehellä, on moukkamaista niitä tuijotella ellei niitä nyt naamaan tunge kiinni.

Kerrankin asiaa tällä palstalla: En ole muistaakseni koskaan käyttänyt paitaa jossa tissivako näkyisi ja käytän aina lisäksi sellaisia rintsikoita, jotka on suunniteltu pienentämään kuppikokoa. Mutta silti niitä usein tuijotetaan. Sitä paitsi, kuljeskeleehan tuolla ulkona kesäisin miehiä ihan ilman paitaa, eikä naiset silti tuijota!

Ja huomaaminen on ihan eri asia kuin tuijottaminen! Kai te voitte vain vilkaista ja sitten siirtyä katselemaan muualle! Vaikka kuinka löysää ja paksua paitaa yrittää laittaa, niin aina sieltä vähän jotain pullistelee. Eikä auta edes, vaikka laittaisi alle miten tiukat liivit, silti ne rinnat siellä alla on.

Yritähän itse kulkea kaupungilla vaikka siten, ettei kätesi tai jalkasi tai jonkin muun ulokkeelliset ruumiinosasi olemassaolo näy mitenkään. Ja jos siinä onnistut, niin voin väittää, että sitten vasta tuijotetaankin, kun ihmetellään, että onko tuolla sitä jalkaa ollenkaan vai ei.

Joo, olen samaa mieltä siitä, että jos kuljetaan tissit puoliksi paljaana tai läpinäkyvässä paidassa tai tissivako kaula-aukosta esillä, niin saattaahan se kiinnittää huomiota.

Oikeasti, et kai yritä väittää, että jos nainen ei kulje viisi numeroa liian iso rautahaarniska päällä, niin on oma moka, jos ihmiset tuijottaa tissejä?

Vai mitä ajat tuolla takaa? Kerro nyt esimerkiksi, että montako prosenttia vastaantulevista naisista sinun mielestäsi esittelee rintojaan? Jos alle prosenttia, niin eikö silloin voisi ajatella, ettei täälläkään ihan prosenttia esittele niitä tarkoituksella.

Sinulla varmaan on sen verran vähän kokemusta tissien peittelemisestä, että et ole pätevä antamaan siihen ohjeistusta naisille. Niin, jokaisessa paidassa on kaula-aukko. Minulla se ei ollut yhtään isompi kuin on välttämätöntä, että pää sieltä mahtuu suhteellisen kivuttomasti läpi. Laita vaikka isot appelsiini paitasi alle rintojen kohdalle ja katso peiliin. Huomaatko ne paidan läpi? Etsi sitten paita, jonka kanssa ne eivät näy. Enkä ole ottanut nokkiini siitä, että joku katsoo minua. Olen ihmeissäni siitä, että miehet eivät hallitse katsettaan sen vertaa.

Naisilla ei ole aivoja, luulevat tietävänsä ja osaavansa mutta oikeasti ollaan kuin mitäkin tuuliviirejä. Rakastutaan renttuihin juoppoihin, pelimiehiin ja ties mihin. Siiderivalaat ne vaan täällä itkee! Itselläni kiinnitää kyllä huomion valtava siiderivalas löysine tisseineen, se on vaan jotenkin niin huvittava näky ettei voi olla katsomatta! Ja nämä palstalla olevat "naisethan" ei ole koskaan kuulleet että naisetkin tuijottaa miesten peppuja vartaloa jne.

Jopa naiset tuijottaa toistensa rintoja ja peppuja, tuskin tämä nyt tuli aivan yllätyksenä vai onko täällä niin sanottuja väljempien vesien valaita liikenteessä? D ihan uskomatonta että SE oli kysymys ja junnataan vaan siitä että "kyllä teijän naisten pitää kestää se, itseppähän ootte tienne valinneet".

Joo, on se totta, että naisetkin tuijottavat. Minä en kuitenkaan ole eläessäni törmännyt yhteenkään naiseen, joka esimerkiksi keskustelisi kanssani tuijottaen tissejä tai mitä tahansa muutakaan kohtaa, paitsi korkeintaan silmiäni. En myöskään itse ole taatusti koskaan keskustellut kenenkään kanssa tuijottaen jotain tiettyä vartalonosaa, oli se sitten kuinka mielenkiintoinen hyvänsä. Juuri tästä syystä ihmettelenkin sitä, että miksi niin monet miehet eivät osaa hoitaa vilkuilujaan kohtuullisen huomaamattomasti.

Mutta tuo kamelinvarvas alkaa olla jo sellainen juttu, että aika harvalla miehellä on pokkaa katsella sitä. Toisaalta aika harvalla naisella on pokkaa käyttää sellaisia housuja, joissa se tulee esille.

Taitavat olla lähinnä naiselle itselleen kiusallisia vahinkoja. Tissien katselu on jonkinlaista vaistotoimintaa. Kunnon tissit nyt vaan on mukavat katsella ja vielä mukavammat puristella.

Mies reagoi tutkimusten mukaan en muista minkä, löytynee kun googlaa enemmän visuaalisiin ärsykkeisiin kuin nainen. Eiköhän tämä tissiasiakin liity siihen. Toisaalta taas yllättävän monella naisella on pokkaa tuijottaa miehen jalkoväliä! Tämän olen pannut merkille monta kertaa. Itse ainakin ajattelen, että tyrkky nainen antaa miehelle luvan ajatella asioita omassa toiminnassaan.

Itselle tämä ajatus tuli parilta naiselta selväksi useammalla eri tapaa usealla kertaa. Vihdoin sinäkin annoit vastauksen kysymykseeni sen sijaan, että haukut ja arvostelet minua. Eli siis tulkitsen tämän niin, että miehet eivät pysty hallitsemaan katsettaan, eivätkä tuijota vain ärsyttääkseen, vaivaannuttaakseen tai yrittääkseen muuten herättää huomiota.

Naiset tuijottaa myös paitsi heillä tuntuu olevan kohteena housujeni etumus. Itse pyrin aina katsomaan silmiin ja huomaan heidän katseen olevan haarovälissä..

Niin se on 2. Minustakin tuo on ätminkäisten toiveuni. Naisten mieli ei vain kertakaikkiaan toimi niin kuin miesten. Oikeesti ei ole tapana laittaa viidet boxerit päällekkäin. Ei valitettavasti ole vaan oikeasti moneen kertaan tapahtunut asia. Olen myös monesti huomannut, että nainen tutkii haarojani katseellaan.

Tulee mieleen, että onko vetoketju jäänyt auki tai näytänkö siltä, että mulla olisi erektio. Hieman kiusaantunut olo siitä jää, kun ei tiedä katseen syytä. Sikäli ymmärrän kyllä aloittajaa. Varmasti sama tilanne näinkin päin. Itse en tuijottele toisten haaroja, joten en osaa antaa mitään selitystä tuolle käyttäytymiselle. Jos jonkun haarat minua kiinnostaisivatkin, niin hoitaisin tuijotuksen siten, ettei sitä kukaan huomaa. Minusta näin kuuluisi tissienkin kohdalla toimia ja ihmettelen, kun niin ei läheskään kaikki toimi.

Bubies makes the world go round Mää katson mielelläni silmiä, poskipäitä ja jos tilaisuus luontevasti tulee, kämmeniä. Naisellisen pehmeä käsi on hyvin monitoiminen laitos. Mitään näistä ei ole toistaiseksi kriminalisoitu ATM-lainsäädännön perusteella. Tisseillä ja pyllyllä on paikkansa kokonaisuudessa, mutta 2.

Sisäpuolisen korvienvälin merkityksestä keskustellaan varmaan erikseen. Står ej, jos siellä on musta aukko. Tietenkin kokonaisuus vetoaisi parhaiten. Vaan kukapa olisi henkisesti täydellinen ja vielä verbaalisesti saisi moukan tyypin hiljaiseksi,siinäpä olisi vaikuttava mimmi.. Kyllähän hienoja rintoja tuleekin katsoa ja kertoa naiselle pitävänsä hänen rinnoista.

Kysy miehiltä, jotka katsovat tissejäsi mitä he niistä pitävät. Kyllä naiset reagoi saavalla kiimaa ja haluaa miehen keskittyvän hänen rintoihinsa muullakin kuin katseen tasolla, kostuvat ja haluvat myös miehen kanssa seksiä nopeasti.

Aion tänään soveltaa tota vinkkiä kun oon baarista. Toivon, että saan sen avulla munaa. Usein miehet kattoo mun tissejä mut en oo tehny mitää. Nyt kysyn söpösti, pidätkö siit mitä näet ja isken silmää? Mul on jo reikä kosteena ajatuksestakin. Tän palstan naiset ei ymmärrä lisääntymis käyttäytymistä, johon tuo aloittajan kysymys viittaa, terve nainen on suorastaan otettu, sillä onhan se selvä viesti jolla mies ilmoitaa että joko mennään??? Ja näköjään se miehen logiikan syvin olemus on edelleen tissit.

Ne tissit oli siis valtavat, ei seksikkäät, ei kiihottavat vaan lähinnä ahdistavat. Mä ajattelin, että kuinka tuon naiset selkä kestää noita. Jos ei ne nyt ihan polvissa roikkuneet niin vyötäröllä nyt ainakin. Yks juttu muuten miks niitä tissejä on niin kiva katella on se, että ne on kaikki niin erilaisia. Itsekin olen yllättynyt keskustelun laajuudesta. Siitä huolimatta taidat olla ensimmäisten joukossa, jotka ihan oikeasti vastaavat kysymykseeni.

Toivoinkin juuri, että joku tissejä tuijottava tuijottanut osaisi selittää käytöstään. Sinun vastauksesi olisi aika lähellä sitä, miltä tissien tuijottaminen minusta tuntuu: Jos minun pitäisi keskustella sellaisen ihmisen kanssa, jolla on vaikka kolme tissiä tai kolme kättä, niin kyllä aika helposti katse voisi livahtaa siihen poikkeavaan kohtaan, vaikka niin ei haluaisikaan.

Eli katsetta voisi olla vaikeahko hallita. Kun mies siis tuijottaa taukoamatta tissejä, niin tulee väkisinkin mieleen, että mitä niissä nyt on noin pahasti vialla. Minulla on e-kuppi, vaikka olen muuten pienikokoinen ja kyllä minä aina otan sen tuijotuksen loukkauksena, en kohteliaisuutena. Ajattelen, että miehet ajattelee juuri noin ja olen sitä mieltä, että on todella epäkohteliasta tuijottaa, minkäs minä näille mahdan.

Olet vanha pervo ukko, jäänyt vain pojannulikan ajatusten tasolle. Minulla on sellainen ongelma joka nyt korostuu etenkin kesällä kun näkyy tissivako ja joskus enemmänkin. Eli jos naiselta näkyy rintavako selvästi,, niin kun katson häntä silmiin niin ihan vahingossa saatan katsoa häntä tisseihin. Tämä siitä syystä jotta minulla on valmiiksi sellainen ajatus että ei saa katsoa tisseihin, rintavakoon,, se on väärin ja mitä se nainenkin ajattelee.

Pelko on jo suuri siinä, sitten kun tulee nainen suoraan eteen rintavakoineen niin sitä katsoo vaikka ei haluakaan.

Siinä tapahtuu tämä, että katsoo juuri sen takia kun ei halua katsoa. Ei saa ajatella keltaista jeeppiä,, jos tämä kielletään sinä varmasti ajattelet sitä. Tietenkin katson joskus tissejä kun haluan katsoa,, mutta tuo tissien-katsomis ongelma on paha. Siitä pääsisi sitten jotta jos olisi välittämättä jotta katsoo tai ei katso,, ei väliä Tämä on oikeasti paha ongelma Nainen, jolla on ilman push-uppeja tissivako, on jo aika läski, en välitä.

Oikeasti se vilkaisu ei haittaakaan, jos sieltä tisseistä saa sen katseen suhteellisen nopeasti takaisin ylös. Ihan sama kuin jos jollain on vaikka uusi kampaus tai uusi vaate, niin sitä saattaa katsoa, mutta ei kukaan silti keskustele muista aiheista tuijottaen toisen hiuksia tai sitä uutta vaatetta, vaan se vain vilkaistaan. Itse ihmettelen ensisijaisesti sitä, että jäädään tuijottamaan rintoja suunnilleen koko keskustelun ajaksi. En kattele tissejä enkä naisia edes.

Aivan turhaa katsoa naisia kun ei ole mitän jakoa saada naista kiinnostumaan. Olin joskus samassa työpaikassa vanhemman miehen kanssa, joka aina tervehtiessään vilkaisi ensin rintoihini ja sen jälkeen vasta otti katsekontaktin mairean hymyn kera.

Ensin en kiinnittänyt siihen huomiota, mutta kun sama toistui kerta toisensa jälkeen ja tuijotus jatkui esim kahviautomaatille samaan aikaan satuttaessa, alkoi se jo ahdistaa. Ymmärrän hienovaraiset vilkaisut ja jossain baariympäristössä annan mennä ohi korvien voimakkaammatkin reaktiot, mutta jotkut miehet eivät tunnu ymmärtävän, missä menee raja. Tuo töissä tuijottelija ei selkeästikään ymmärtänyt, missä raja kulkee.

Moukkamaisuus on piirre, josta ei pääse helpolla eroon. Sellaiset ihmiset tulevat aina tuijottamaan epäkunnioittavalla tavalla ja tuskin he itse tulevat koskaan ymmärtämään, miksi se on niin häiritsevää. Onneksi suurin osa miehistä ei ole moukkia. Voin olla katsomatta tissejä mutta se vaatii poikkeuksellista tahdonvoimaa ja yleensä en jaksa keskittyä itse keskusteluun sen jälkeen. Miksen siis voisi olla oma itseni ja jos tissit kiinnostavat minua niin näin olen sitten rakennettu.

Sitäpaitsi naiset voivat syyttää isoäitejään: Mut ne tisuthan 8. Vai oonks mä ny sitte muka väärässä? Joo, jos et pysty keskittymään keskusteluun, mikäli keskityt olemaan tuijottamatta tissejä, niin useimmissa tilanteissa lienee parasta, että tuijotat jos silloin pystyt keskittymään keskusteluun paremmin.

Itse en todellakaan pysty tällaista ymmärtämään, mutta eihän minun tarvitsekaan. Kiva kuitenkin tietää, mistä se tuijotus voi johtua, niin se helpottaa siihen suhtautumista. Minä en kiinnitä siihen huomiota sen enempää. Normaaliahan se on ollut kautta historian, että tissit on kiinnostaneet miehiä. Tissit on olemassa lapsien imettämistä eikä ukkojen mielenkiintoa varten. Mutta minkäs takia ne sit toisaalta rakennettiin kiinnostamaan miehiä? Se johtuu siitä, että 90 prosentilla miehistä on 90 prosenttia valveilla olo ajasta mielessä pillu, perse ja tissit.

Toki vaihtelevassa järjestyksessä, miestapauksesta riippuen. Naiset väittää, että naisena olo on raskasta. Ette tiedä raskaasta yhtään mitään! Paljon pornoa katsovat, pitävät kuulemma katseen silmissä helposti,. Naisia on muuten kahta sorttia. Niitä joiden katse eksyy helposti miehen housujen kohoumaan ja niitä joiden katse ei sinne juuri eksy. Se tissien vilkuilu on täysin luonnollinen geeneihin ohjelmoitu reaktio. Samalla tavalla te naisetkin tuijottelisitte miesten kikkeleitä jos ne olisivat tyrkyllä siinä silmien tasolla.

Erittäin hyvä tuo YouTube video. Ja olen samaa mieltä kommenttisikin kanssa. Mies ei viitsi katsoa silmiin vaan suuntaa katseensa hieman alaspäin. Naisen kiusaantunut itsetunto kohoaa, kun luulee että mies on riippareista kiinnostunut. Kylläpä oli nokkela ja hyvä kommentti "jorma" ja olen samaa mieltä lifemockerin kanssa myös. Mikä on minun tapauksessa aika hankalaa, niin on kokemuksen takia puhua tissien tuijottelusta. Jos olisi, en laittaisi niitä näytille, en piilottaisi haarniskaankaan.

Jos näkyy, niin näkyy. Huomaa ihmisistä, jos on seksuaalinen ja erityisen sinut itsensä kanssa. Miehen ja naisen kohdalla ei ole eroa tässä. Täällä Savossa päin oli eräs tilaisuus, jossa oli naisia läsnä. Eräs yli viiskymppinen, vähemmän viehättävä nainen oli etsinyt istuvat, kohotttavat liivit ja yllään avokaulainen pusero, joka oli siten mitoitettu, että varmasti rintamus oli pönköllään.

En tiedä miksi ikääntyvä ihminen ei voi kysyä joltain ystävältä, sopiiko jokin tyyli persoonaan tai ei. Tämä ihminen oli kyllä muunlainen näky, kuin itsevarma ja eroottinen. On turhaa sanoa, että kaikki ihmiset kateudesta sanovat paljastavista vaatteista. Se voi olla ärsyyntymistä, etenkin jos keskustelukumppani ei ole kauhean älykäs. Kokonaisuus on se, mikä tekee vaikutuksen. Joskus mies voi vilkuilla naisen rintamusta senkin takia, että ei pidä kokonaisvaikutelmasta ja naisen olemus ei miellytä ja rinnat onn sopimattomasti esillä.

Sellainen sanonta, että sitä nayttää, mitä peittää, on totta hyvinkin useassa tilanteessa. Itse esim olen ujo luonteeltani ja jos ei henkilö ole todella tuttu tai läheinen niin katseeni harhailee ehkäpä alaviistoon eikä juuri SINUN tisseihisi!!! Ei miehetkään mulle puhu että rintakarvojako vai perin housun edustaako toljotat.

Jos ne tissit niin häiritsee elämääsi niin älä liiku ulkona. En minäkään mulle juttelevalle naiselle mene sanomaan että m. Pitäis joskus tajuta että se minä minä ei ole kaikille juuri sinä ja sinun tissit. Mulle on aivan yks ja sama sillä ne ei paidan alta näy ja olen rintoja senverran elämässäni nähnyt ja puristellut ja maistellut että en vartavasten niitä kuolaa naiselle jutellessani.

Kuullostaa lähinnä jonkun pikku diivan teinin avaukselta. Seksuaalivietti painaa kovasti päälle, toki tietoisesti sitä voi pystyy välttämään, mutta viettipaine kasvaa ajan kasvaessa. No eihän se nyt ihan näin eläimellistä ole, koska ihminen ei täysin ole viettien varassa.

Pystyy jopa vähän tulevaisuutta ajattelmaan. Olen huomannut, että silmät hakeutuvat rintoihin ja takapuoleen kovin helposti. Erityisesti, jos on väsynyt eikä tietoisesti yritä tätä estää. Kovasti vietit ja alitajuntainen käytös vaan edelleen vallitsee. Väsyneenä tämän huomaa helposti, kun jatkuvasti jumittelee tisseihin. Naisten täytyy hyväksyä se tosiasia että seksuaalisuus on erittäin voimakas vietti, eritoten uroksilla.

Rajansa tässäkin, jos jatkuvasti tuijottaa, voisi siitä sanoa että yrittää nyt edes käyttäytyä. Jos vilkaisuja ei kestä, pukeudu peittävämmin. Kyllähän sitä remppamiehen persvakoakin tuijottaa vaikka ei haluais. Jos kiihotut yhtäpaljon remppamiehen hikisestä persvaosta kuin naisten etumuksesta, olet kyllä jollain tasolla homo ;.

No joo, on pari kertaa tullu "vahingossa" pudottaneeksi pyyhkeensä remonttireiskan edessä. Mun tisseis ei ole mitään katsottavaa: Pienet kiinteät tissit ovat parhaita! Miehet tykkäävät tisseistä, on tehty tutkimuskin että isojen tissien 10 minuutin katselu vastaa 30 minuutin aerobista liikuntaa. Eli terveellisesti vaan eletään.

Se on tieteellisesti tutkittu että tissien katselu pidentää ikää!!! Naiset tätä kyyläämistä suorastaan janoaa, ei kai muuten pitäisi niin avoimia vaatteita. Laittakaa ne maitorauhasenne piiloon, alkaa jo etomaan typerä paljastelu ja miksi minihameet ja sekä miksi housunne on niin kireät, jos perseen tuijottaminen häritsee. Ajatelkaa jos miehillä olisi V-aukko huousuissa, jossa kalun varresta näkyisi osa, niin varmasti naiset vilkuilisivat.

Yhtä idioottimaista on naisten paljastelu. Mitäs väliä sillä on jos miehet niitä tissejä katsoo?? Tunnustan minäkin, että kun nään hyvännäköisen miehen, niin saatan sitä pari kertaa vilkaista ja hyvälle tuulellehan siitä tulee: Jos joku tulee hyvälle tuulelle siitä, että katse levähtää tisseissäni, niin so what?

Miksi naiset tekee tästä niin ison numeron?? Mitäs pahaa siinnä on jos kauniita rintoja katselee, pyllyn somaa keinuntaa on myös mukava seurata. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen?

Uskoo ken tahtoo, hihhulisetien kirjotuksia. Yksinkertaisesti tissit on siinä aika sopivalla korkeudella vilkuilla. Seksiin liittyvien mielleyhtymien takiahan ne silmät sinne eksyy. Ei se silti tarkoita että olisit jotenkin erityisen metsästettävänä tai herkku. Sinä voit tutkia tissejäsi rauhassa, jos asia vaivaa sinua. Monet naiset ei hirveesti jaksa asiasta kohkata. Tissit voi tietysti peittää löysään kaapuun niin pääset tuijottelusta.

Jos käytät isoaukkoista paitaa ja tissisi ovat mukiinmenevät niin saat päinvastaisen vaikutuksen. Mies -eli älykäs 7. Mietippä tyttö tykönäsi seuraavaa; oletko aivan oikeasti vakavasti loukkaantunut positiivisesta seksuaalisesta huomiosta, vai vedätkö vain naisellisuuteen kuuluvaa uhriroolia.

Mahtava väittely täällä on saatu aikaiseksi asiallisesta kysymyksestä. Minusta jotkut miehet ovat vaan nyt niin moukkia että tuijottavat rintoja väkisellä eivätkä osaa katsoa silmiin vaikka olisit pukeutunut jätesäkkiin.

Yritä siinä sitten keskutella miehen kanssa normaalisti kun kaikki puhe on osoitettu tisseille: D Ei siinä, saa kai sitä katsoa mutta olisi kohteliasta myös huomioida se nainen ihan ihmisenä eikä vaan kävelevänä tissiparina.

Ja tähän nyt on turha vastata että jos hakee huomiota ja plaaplaaplaa, sanomani pätee siitä huolimati koska tässä on kyse normaalista pukeutumisesta ei tissit paljaana kävelemisestä.

Miks ei vaan voi yksinkertasestai antaa miehele niitä tissejä ja pillua saman tien kun huomaa että tykkää niistä? Mä taas kattelen niin mielelläni omii tissei, etten mä haluu antaa niitä tai pilluunikaan jolleki äijälle. Pyrin katselemaan rintoja aina kun mahdollista. Sama juttu se on naisilla, nekin katselee minun karvaista rintaa jos kaula-aukko on napaan asti. Itse en muista että olis tissejä tuijotellut Mutta joskus on käynyt niin, että olen joutunut tuijottamaan naisen "etumusta".

Pari kertaa jopa niin, että nainen itse on tuonut paikkansa silmien tasoon ja antanut tuijottaa oikein kunnolla. Ole siinä sitten ja ole paikallasi ja älä sano mitään. Se sit on tuijottamista. Kerran näistä tilanteista jäi mieleen, että mitä se nainen teki itsekseen jälkeen Ihan turhaa te aina syytätte miehiä siitä että tuijotetaan.

...

Tantra hieronta massage milf asian

Lankku tissit viikon vanha ruumis perse ja tissit. Vasemmalta oikealle vai Kaksi miestä yritti harppoa kadun ylitse naisten perässä. Juho tunki auton keulan. 1. toukokuu Okei, ymmärrän, että miehiä tissit kiinnostaa ja hyvä niin, mutta kai te tajuatte, että nainen Onko se siis tahallista, eli jostain syystä haluatte naisen huomaavan mielenkiintonne, vai Ei voi muuta sanoa kuin älyhoi älä jätä!. heinäkuu Anette Murphyn 60HH-kokoiset rinnat vaikeuttavat suuresti hänen jokapäiväistä elämäänsä. Lääkäreiden mukaan leikkaus ei parantaisi naisen elämää niin Miehen itsemurha herätti – nainen pudotti vuoden aikana lähes. MEGA PIZZA PORVOO NUMMELAN AMMATTIKOULU tammikuu Ukrainalainen seksipommi pleikkaohjain kädessä ja jättitissit esillä: luonnonlakeja: nainen kuin uskomaton veistos - häkellyttävät kuvat!. heinäkuu Anette Murphyn 60HH-kokoiset rinnat vaikeuttavat suuresti hänen jokapäiväistä elämäänsä. Lääkäreiden mukaan leikkaus ei parantaisi naisen elämää niin Miehen itsemurha herätti – nainen pudotti vuoden aikana lähes. Oli sisäpihojen baareja, joissa laihat, suuririntaiset naiset tanssivat alasti humalaisten kielitaidottomia naisia, joita lennätettiin vaimoiksi suomalaisille miehille. Olin hänen kanssaan samaa mieltä, mutta hänen tapansa ilmaista asiat jätti.

Ilmaista seksiä verkossa suomi porn tube