pillu paljaana suomi treffit keskustelu

Seksin jälkeen mies keittikahvit ja puhu vain panemisesta ja pillusta kahvin juonnin yhteydessä. Jossakin kuvassa olleita naisia haukkui hyi helvetti kolmella oli kuulemma liian pienet tissit ja neljännellä etureppu,loukkaavinta tässä oli ehkä se että itsekkin olen pyöreä,mutta pituus ja paino oli näkyvillä treffiprofiilissa. Mies myös tupakoi monta kertaa minun ollessa sielä. Sitten kun meni töihin ja jätti mut huoltoaseman pihaan niin se sanoi vain että haetkompari pizzaa amupalaksi ja et katsellaan.

Jäi paska maku suuhun ja oon kyllä varma että ikinäen enää miehen kanssa näe,ei tullut kovin hyvää kuvaan. Läskiä piisaa Ehdottaisin että nettideitti palveluista tehtäisiin virallisen valvojan alainen sivusto jossa liian kauan viihtyneet jämä-ämmät karsittaisiin pois heti kättelyssä.

Et tiennyt edes miehen nimeä ja menit hänen kotiinsa ensitreffeille? Et halunnut seksiä hänen kanssaan, mutta annoit kahdesti? Olen pahoillani kun sanon näin, mutta oletpa tyhmä tyttö. Miehestä sen verran mielipidettä, että osasipa käyttää hyväkseen äärettömän naiivia tyttöstä. Typerältä tuntuu tämä mieskin, tällaiset kun saataisiin treffipalstoilta pois. Lue oma tekstisi läpi ja mieti uudemman kerran, kuinka typerästi ja vastuuttomasti oot toiminut, ehkä saat jotain oppia tulevaisuutta varten..

Kyllä mä miehellä useamman kerran sanoin etten halua,mutta eipä se paljoo vaikuttanu. Joo voin toimia typerästi,mutta kun en ensiksi seksiin suostunut niin mies suuttui,oleppa sielä sitten yötä. Eipä ainakaan tarvi toiste mennä! Ensitapaaminen AINA ihmisten joukossa ja suojele myös henkilöllisyyttäsi - ensitapaaminen kertoo jo paljon millaisesta ihmisestä on kyse. Sen jälkeen voit päättää jatkosta Muista myös, jos et halua seksiä, sinulla on aina mahdollisuus kieltäytyä.

Mies oli moukka, ja käytti sinua hyväkseen. Opi tästä, lupaa itsellesi; ei koskaan enää vastaavaa! Joko tämä on provo tai muuten olet todella nuori ja aika vietävissä sekä helppo Et voi muuta kuin syyttä itseäsi ja ottaa opiksi, netti on täynnä valehtelijoita, koskaan ei kannata uskoa mitä tonen kertoo itsestään, se saatta olla suuri vale ja siinä voi käydä huonostikin.

Jos harrastat seksiä tuntemattoman miehen kanssa heti, niin eipä siinä voi muutakaan odottaa, mies tahtoi vain seksiä ja thats it, sai sulta joten pääsi päämääräänsä.

Sellaisia ne miehet ovat. Kuinka joku voi olla noin yksinkertainen, että menee jonkun himaan ekoille treffeille? Arvaanko oikein, että mies ei halunnut käyttää kumia joten annoit paljaalla? Toivottavasti selvisit säikähdyksellä ja sait opetuksen. Ei koskaan kotiin ensimmäisellä tapaamisella, ei koskaan autoon. Eikä alussa pidä muutenkaan joutua tilanteeseen, jossa on riippuvainen toisesta eli ei esimerkiksi pääse pois asunnolta tai kesämökiltä heti halutessaan.

En mä taas niin tyhmä olisi että paljaana olisin antanu!!! Kyllä täytyy uskaltaa sanoa EI. Yöksi jääminen ventovieraan luokse ja seksi ekakerralla on kamala yhdistelmä.

Olisi kannattunut tehdä katoamistemppu jo siinä vaiheessa, kun huomasit, ettei kaikki ole kohdallaan, tai ainakin silloin, kun hän käänsi selkänsä ja alkoi kuorsaamaan. Taidat olla viellä aika nuori, joten kun jatkossa haluat välttyä itkulta ja hammasten kiristykseltä, niin ota hyvä ihminen nyt neuvosta vaarin.

Tämä ei ole pelottelua, vaan tosi asia. Maailmaan mahtuu monenlaista häirikköä ja väkivaltaisuutta. Tosin monet ihmiset osaa vetää roolia, niin ettei heistä ota pirukaan selvää Kyllä olet tyhmä vaikka muuta väität.

No eipä tuossa mitään kauhean kamalaa ole tapahtunut mielestäni. Joo ei pidä koskaan uskoa mitä vieras ihminen antaa itsestään ymmärtää. No ,kuitenkin suostuit kaikkeen siihen mitä hän halusi joten siitä on enään turha puhua. Seuraavan kerran jos sovit ko. Jos ne on susta kiinnostuneet niin tulevat kyllä pitkänkin matkan päästä treffaamaan. Älä itse lähde kotikaupungista suuren onnen ja autuuden toivossa. Nää tyypit kertoo itsestään sen mitä naiset haluaa niistä kuullakkin. Järki matkaan ja muista myös arvostaa itseäsi ; Tsemppiä sulle ,mutta älä ole liian sinisilmäinen.

Mun mielestä sulla on kirjallisia lahjoja ja hyvä tilannetaju. Juttu oli siis oikein hauska ja siinä kuvattiin hienosti se epäsuhta odotuksissa ja käyttäytymisessä mikä nettideiteissä monella tulee. Tässä hölmö oli nainen - epäilen siis mieskirjoittajan olleen asialla.

Päähenkilö tilaa postimyynnistä prinssin ja saakin rentun. Mielestäni tästä kävi nyt vain ilmi se että sait makuusi ja odotuksiin nähden liian pientä munaa ja sekös sinua pikkulutkaa nyt harmittaa! Toisaalta teit miehen ainakin hetkellisesti onnelliseksi ja osoitit positiivisesti etteivät kaikki tämän palstan naiset kävele kaksi kuukautta jalat ristissä kuten yleensä ennen kuin lohkeaa.

Aloittaja on joko provo tai joku vuotias. Mutta jos joku nuori tyttö sattuu tämän lukemaan, niin sanon vaan, että nainen itse määrää itsestään. Vaikka kuin olisi vanhempi ja "fiksumpi" mies niin aina naisella on oikeus valita ei.

Vaikka mies ei tykkäisikään. Mitä väliä sillä on jos loukkaa kusipäämiestä? Oikeasti, pitäkää tytöt puolenne. Nuorena ei osaa sanoa ei, itsekään en osannut. Seksiin pitää suostua vain, jos oikeasti joka solullaan sitä haluaa ja jos voi luottaa siihen että mies kohtelee naista seksin aikana muunakin kuin panopuunaan. Ja oikeasti ei mihinkään kotiin yöksi ekoilla treffeillä Ketjun aloitus on selvästi nuorehkon pojan hengentuote kirjoitustyylistä päätellen, samantyylinen mitä näille palstoille on tungettu miesnäkulmasta, tätä ensitreffiä ja panemista.

Ei siinä mitään, jollakin on aikaa ja patoumia, mitä pitää päästää ulos. Hämmästyttävintä on se, miten ihmiset lähtee uskomaan kaikea paskaa, kai se on tämä suomen koulujärjestelmä, joka kitkee pois omilla aivoilla päättelyn ja kerrotun kyseenalaistamisen.

Voisitko kuvailla meille kaikille pillusi ulkonäköä noin yleisesti. Onko sulla jo paljon karvoja? Onko mallia karvakolmio vai vauhtiviiva?

Oletko tähänmennessä antanut kuinka monelle? Ota nyt opiksesi Minusta sinun kannattaisi pitää taukoa miehistä siihen asti, että opit pitämään huolta itsestäsi ja tekemään itse omat päätöksesi. Jos et halua seksiä, älä harrasta sitä. Et vaikka ukko kuinka ruinaisi.

Jos mies alkaa siitä raivoamaan, tai ylipäätään mistään raivoamaan, niin kengät jalkaan ja kohti omaa kotia. Vaikka taksilla, jos et muuten pääse. Raivoavan, lähes tuntemattoman miehen luokse et koskaan jää. Ja se paras vinkki: Älä mene heti ekalla tapaamisella yöksi mihinkään, vaan tapaa mies aina ensin paikassa, jossa on muitakin ihmisiä ja josta pääset helposti pois, jos mies ei olekaan sitä mitä piti.

Eihän se mieskään oikein toiminut, mutta aikuinen ihminen on aina ensisijaisesti itse vastuussa itsestään. Entäs jos se mies olisikin alkanut väkivaltaiseksi? Ethän sä sitä pelkän nettikirjoittelun perusteella vielä tuntenut. Ota vastuu itsestäsi ja opettele pitämään puolesi. Ei ole pakko suostua mihinkään sellaiseen mitä et itse halua. En edes tiedä, miks lähdin ensimmäisen kerran jälkeen yhtään minnekään kyseisen herran kanssa, mutta voin vannoa että seuraavaa kertaa ei tule.

Alunperinkin olin vähän pettynyt siihen, ettei se näyttänyt lähestulkoon yhtään samalta kun kuvissaan. Se oli mua päätä lyhyempi, vaikka oon itsekin sellaset rapiat sulka päässä. Ei siinä mitään, olin vielä ihan sinut sen asian kanssa.

MUTTA sitten lähdettiin tälle kohtalokaalle tapaamiselle. Herra ilmoitti hakevansa mua viiden maissa, ja niillä tienoilla köröttelikin amispösöllään tohon pihaan. Se auto oli täynnä rojua ja haisi niin oksennukselta, et hyvä ettei itelläkin ryynit lentäny. Lopulta tultiin semmoseen söpöön pikku kuppilaan, juotiin kahvit ja juteltiin.

Kaikki sen jutut oli sellasia "olin kännissä töissä heheh. Kaikki mitä tarvii on kalja ja futis. Lopulta se voitonhetki koitti, kun lähdettiin meneen. Ehdin jo huojentuneena ajatteleen, et jes pääsen himaan. Sit se alkokin etsimään parkkipaikkaa. Keksin ehkä maailman paskimman hätävalheen jonka jälkeen käveltiin pakkasessa sellasta turhaa pillurinkiä ihan hiljaa, ja törmättiin liian moneen tuttuun, melkein mun isäänikin.

Jossain kohtaa se esitteli, kuinka sen housut repes haaroista ja nauro röhkien siinä keskellä katua. Sanoin et hei mun on nyt oikeesti pakko mennä, ja ettei tällasessa paikallaan pyörimissä oo mitään järkee.

Lähdettiin käveleen mun asunnolle päin asun siinä lähellä siis ja siinä kohdalla se oli silleen "ollaan yhteyksissä ja kato mikä päivä sulle sopis uudestaan nähä". Painoin kun nato-ohjus lukkoportista sisään ja huusin et "kattellaan.. Ens viestin yhteydessä sanon sille suoraan, koska ei se tunnu sitä itse tajuavan, ja ois ilkeetä olla sitä sille sanomatta. Oli niin jäätävää, eikä kumpikaan saatu sanaa suusta.

Palloilti muutama tunti kaupungilla, luonnollisesti sanomatta oikeestaan sanaakaa: DDD Jonka jälkee mentii elokuvii ja sit sen jälkee jonkun ajan päästä mun piti vaa lähtee, toise ei tavattu: D oli viimenen kerta sen idiootin seurassa, hyi. Ei ole onneksi kovin pahoja treffikokemuksia. Yksi jäätävimmistä oli tällainen Tinder-poju, jonka kanssa juteltiin paljon ja aika pian sovittiin näkevämme.

Näimme kahvin merkeissä yhdessä kuppilassa. Tuntui pahalta istua se hetki hänen kanssaan kahvilla, koska hän ei nähtävästi livenä ollut se keneksi häntä luulin. Kuvissa hän oli todella hyvännäköinen, mutta livenä minuakin lyhyempi olen cm Hyvästit olivat jäätävät ja mies olisi halunnut nähdä vielä uudestaan.

Oli pakko vain laittaa takaisin, että sori, mutta ei nähdä. Toinen kokemus on myös Tinderistä lähtöisin. Juttelin yhden miehen kanssa, jonka kanssa näimme sitten juteltuamme muutaman päivän ajan. Hän oli todella komea, mutta täys mulkku oikeasti: Ei kysellyt minulta mitään tai antanut puheenvuoroa. Todella ylimielinen tapaus, enkä edes pitänyt hänen kertomuksistaan aikalailla itsekehua koko homma. Oli pakko valehdella tieni pois baarista. Ei paljoa kiinnostanut jäädä kuuntelemaan enempää tai edes jatkaa juttua.

Jos ei sen verran herrasmies osaa olla niin muurrrrrr ei väkisin! D Sanoinki sille että mitä ihmettä, sähän se olit joka ei puhunu mitään. Yksi pahimmista taitaa olla treffit Tinder tuttavuuden kanssa. Juttu luisti hyvin ja alle viikon tuntemisen jälkeen sovittiin, että voitaisiin nähdä ja pari päivää myöhemmin tää jätkä oli sitten tulossa mun luokse useamman sadan kilometrin päästä ja oli puhe, että hän jää mun luokse yöksi. Aluksi puhuttiin koko viikonlopusta, mutta se ei sitten lopulta käynyt kummankaan aikatauluun ja nyt en voi kun kiittää kaikkia mahteja maailmassa, että se ei onnistunutkaan: D Jätkä tuli tänne junalla ja juteltiin vielä sen junamatkan aikanakin niitä näitä, en aavistellut mitään pahaa.

Kun menin sitten asemalle vastaan niin jätkä oli kipittänyt asemalta jonnekkin kauemmas, vaikka olin nimenomaan sanonut, että oottaa siellä asemalla mua. No, ei siinäkään vielä mitään, löysin kyseisen jätkän, mutta tunnelma latistu heti, kun tyyppi käveli mun luokse ilmeettömänä, kätteli mua ja esitteli ittensä.

Jo siinä kohtaa mä tajusin, että nyt ei oo kaikki ihan ok. Ensinnäkin, sillä oli ollut itestään vanhoja kuvia Facessa, se näytti livenä ihan eri näköiseltä ja se oli myös mm. D Painoakin sillä oli selvästi enemmän kuin kuvat antoi ymmärtää. Ajattelin kuitenkin, että no ei kai tää nyt haittaa, en mäkään mikään hoikka tyttö oo, joten ei tässä mitään ongelmaa oo. Lähdettiin kävelemään mun luokse ja se oli ehkä vaivaannuttavin matka ikinä.

Jätkä ei puhunut alkuun mitään, minä sain höpistä itekseni ja koska itsekkin jännitän uusien ihmisten seuraa, oli sitä jutun juurta vaikea keksiä, kun toinen ei vastaillut tai totesi säännöllisin väliajoin vaan "ai mitä? Jossain vaiheessa jätkä myös höpisi uusista housuistaan, jotka oli ottanut nyt ekaa kertaa käyttöön. Joku voisi tässä vaiheessa ajatella, että eihän tuo nyt kuulosta pahalta ja ei varmaan kuulostakkaan, mutta kyllä mulla oli koko ajan tosi awkward olo.

Käytiin sitten mun luona ja lähdettiin lähes samantien kaupungille, kun oli puhe käydä syömässä. Matka keskustaan oli taas todella vaivaannuttava, ei puhuttu muuten mitään, mutta jätkä kyseli vähän väliä "mikä toi rakennus on? Käytiin sitten siellä syömässä ja en oo ehkä ikinä hävennyt niin paljoa, jätkä puhu niin outoja siellä ravintolassa ja tinkasi koko ajan hinnasta ties millä perusteilla ja lopulta vielä haukkui ruuan.

En oo vieläkään mennyt tuohon ravintolaan uudestaan.. Parasta oli, että tyyppi tuijotti mua koko ajan suurinpiirtein näin: D loppuillan ja tekstasin samalla kaverille, että pliis nyt apuun ja jätkälle selitin, että kaverilta lähti yöpaikka alta ja sen pitää tulla mun luokse.

Jätkällä oli myös varsin kiva tapa puristella välillä itsekseen nyrkkejä yhteen ja välillä se näytti oikeasti sieltä, että kohta se käy käsiksi. Kaveri sitten onneksi tuli myös mun luokse ja senkin ilmeestä kyllä näki samantien, että se piti sitä jätkää outona. Mulle tuli välillä semmonen olo, kun mä olisin vuotiaan lapsenvahtina ja se ei varmaan oo kamalan hyvä piirre, jos on "treffeillä".

Meillä tyyppi sitten sammui melkein samantien lattialle, mutta muisti ennen sitä varmistella, että eihän minä tai mun kaveri kuorsata y Nukuttiin kaverin kanssa mun huoneessa, tosin mä en kyllä kamalasti sen yön aikana nukkunut, kun vaan pyörin hereillä ja mietin, että kyllä on niin absurdi tilanne.

Aamulla saatiin jotenkin tyyppi lähtemään juna-asemalle ja vielä sielläkin se kyseli ihan outoja, "lähteekö junat muka täältä", ei toki lähde, jos raide on sun vieressäs Pelotti ihan saatanasti vielä tuon jälkeen, että se ei tajua, että en oo kiinnostunu tippaakaan, mutta yks viesti siltä vaan tuli perästä päin ja ei oo sen jälkeen pidetty yhteyttä, vähin äänin poistin sen Facebookistakin.

Olin tuon jälkeen tosi hämilläni, että mun ihmistutka petti noin pahasti, koska mä oon tavannut paljon ihmisiä, joihin oon tutustunut netissä, eikä oo ikinä kukaan osoittautunut noin erilaiseksi kuin mitä on netissä antanut ymmärtää: D Jälkeen päin oon myös miettinyt, että olikohan tuolla jätkällä joku "vamma" tms, koska ei sen jutut vaan ollut yhtään normaaleja..

Voihan se tietysti olla, että jätkä olisi osoittautunut myöhemmin mukavammaksi, koska kyllä me tultiin niin hyvin koneen välitykselläkin toimeen, mutta en mä kyllä tuo ihmistä halua uudestaan nähdä. Oon yksillä ainoilla treffeillä ollu elämäni aikana.

Ei sinänsä paha, melko rasittava tapaus vaan. Aluks jouduin odottamaan herraa vartin verran sovitulla paikalla, koska hän oli päättänyt kipasta paikallisessa muutamalla oluella.

Toki noi olis voinut hoitaa kotona jos niin hermostutti, mutta mitäs pienistä ku ei herra ees kännissä ollut. Mentiin sitten vähän hiljasempaan paikkaan istumaan lonkeroille. Heti pistin merkille ku äijä puhu jatkuvasti mun päälle ja asioita, jotka ei liittynyt mitenkää meiän keskusteluun. Sillä oli muutenkin joku pakkomielle esitellä sen yhteiskuvia julkkisten kanssa D: Ettis varmaan puoli tuntia yhtä kuvaa ko ilmotin ohimennen et joskus tulee kuunnteltua Timo Rautiaista, wittu jee.

Tokan lonkeron aikana mies alko yhtäkkiä arvuuttelemaan mun kuppikokoa ja muutenkin vähän intiimejä juttuja. Tän jälkeen meiän viereen istahti muutama n. Mies meni kumman hiljaseks ja tuijotti tyttöjä ihan sanpona. Hetken päästä pompahtaa ilmaan ja menee kysymää tyttöjen ikää ja henkkareita, koska ei meinannu uskoa et on täysikäsiä. Häpesin niin paljon et kolmansien lonkeroiden jälkeen poikettiiin sen kämpillä juomassa vielä yhdet ihan rauhassa.

En muuten ois jaksanu sen luona istua ellei sillä olis ollu maailman suloisinta koiraa hahha. Mies jatko yhteiskuvien esittelyä luonansa ja lopulta meni niin hermot et läksin kotiin mukamas tekemään ruokaa 16 vuotiaalle pikkuveljelle Treffien jälkeen hyväksyin kuitenki kaveripyynnön Facessa ja ukko oli ihan lääpällään. Pyysi seuraavana päivänä aveciksi ystävänsä synttärijuhliin XD. Hmm,yks paikallinen joka vaan höpötti omia juttujaan ja kerto et oli löytäny reisitaskuhousut ja eikä käytä farkkuja enää ku löys niin mahtavat housut.

Pitsalla ollessa se vaan kerto omia juttujaan lisää ja puhu päälle. Kerkesinkö sanoo pari juttuu ni keksi kertoa oman versionsa. En oikeen päässy ääneen niin se hoki sitte et oon tosi ujo,ettei ennen moista ole nähny.

Enkä oo sen jälkee sitä nähny ku ohi mennen. Sit kerran se laitto viestin et jos tekee mieli ni täältä sais. Se oli hemmetin pitkä ja niukkasanainen. Kuvissa hyvännäkönen mut livenä ku kuorittu nakki poisti kuulemma kehostaan kaiken karvan,veetillä ottanu ja iho oli punanen ja laikukas,kipeän näköne.

Hieman akward tilanne tosiaan. Mut juteltiin siinä sitte niitä näitä ja syötiin. Kolmas oli sellane vähän juntihko elämänkoululainen Lohjan suunnalta nummelasta kotosin oleva. Näin jo kaukaa et ei jumalauta et vielä kerkeen paeta ku se seisoskeli siinä parkkipaikalla.

Odottelin hetken omassa autossa ja keräsin voimia tulevaan koitokseen. Menin sitte sinne oottelee ja esitin mukamas et en tienny mis se on,pelasin aikaa,hehe. Siinä se sitte veteli tupakkaa ja syljeskeli. Mentiin sitte pitsalle ja se selitti siellä sit niitä näitä. Mentiin siitä sitte terassille juomaan, ei puhuttu juuri mitään ja loppua kohden juteltiin ehkä vähän enemmän.

Sit sitä paleli koko ajan. Sit se kerto et se on puol vuotta ajanu ilman ajokorttia ku kortti hyllyllä,töihin ajo siis joka päivä kummiskin ja mun luo se ajo myös. Plus et se lähti juoneena ajaa kotiin. Hohhoijaa Juu ei nää niin erikoisia ole,mut treffejä on ollu paljon. Oisko ne vitun Tinder-treffit.. Jätkä vei mäkkiin tilasi itelleen BigMac-aterian.

Tyyppi näytti kuvis hyvältä ja sporttiselta, mut kappas vaa, livenä se näyttää ihan juntilta hämmennyin täysin. Kiroili hirveesti ja oli epäkohtelias. Ton jälkeen kysyi vielä, että pääsekö yökylään. Selvästi halusi vaa pillua. Isäpuoli ihmettelee et mille mä hekottelen itekseni tääl: D Onko mitään hauskempaa ku muitten tarinat epäonnistuneista treffeistä??

Hhaahh nyt tuli mieleen mulleki: Mentiin sit kerran kahville, oli ihan kivaa. Sit se näytti mulle sen kännykästä et se oli ladannu taustakuvaks jonkun vähäpukeisen naisen kuvan. Olin et okei hienoa.. Sit se sano että oli ladannu jonkun miehen kuvan MULLE, et lähettää sen mulle niin voin laittaa taustakuvaks itelle. Oli kyllä niin outoa. Tavattiin sit muutamia kertoja vielä mut osottautu vähän kummalliseks.. Näiden jälkeen en kadu yhtään että poistin itteni Tinderistä: Olin sopinu yhen jätkän kaa, vaikka kimmo, et mennää treffeille, mutta sitte ennen näitä treffejä tapasin toisen miehen ja ihastuin sit tähän.

Mulla ei ollut jostain syystä pokkaa peruu niitä treffejä kimmon kanssa. Ei siin mitää, treffit oli iha hauskat, tultii juttuu, mut koko aja oli tää toinen mielessä. Pahinta ehkä oli, kun kimmo halus vielä tulla hengailee mun ja mun kavereiden kanssa Kimmo ehdotti uusia treffejä, mut sillo mun oli pakko sanoo, että mulla on toinen.

Olisinko 7 tai 8 luokalla ollut. Oltiin juteltu tän pojan kans mesessä varmaan puolisen vuotta, ja olin korviani myöten siihen rakastunu. Liekköhän tavattiin jossain suomi24 chatissa. Ei siis koskaan oltu nähty kun eri kaupungeissa asuttiin, mutta se sitten päätti tulla pariks yöks tänne hotelliin että nähtäis. Ei oikeasti puhuttu koko kahtena päivänä ku joku kaks lausetta. Kevyesti elämäni kiusallisimmat hetket. Oli vielä ihan helvetin kylmä.

Sen jälkeen kun se sit kotiinsa läks ei olla puhuttu sanan sanaa: D Onneks se nyt kuitenkin oli ihan sama ihminen mitä siellä netissäki. Mä menin kerran raxiin treffeille yhen jätkän kanssa. Juttu ei luistanut yhtään eikä siitä tullut mitään mut en halunnu lähtee ku olin maksanu niin paljon ruuasta. Kaks ja puol tuntia syötiin, puhuttiin jotain kuus lausetta, sit moikat ja lähettiin menee. Jätkä kehtas vielä laittaa viestin illalla et "oli kivaa, otettasko ens viikolla uusiks? Nää nyt ei ollut treffit mutta vähän sama juttu.

Se asu toisessa kaupungissa mihin sitten menin sitä ekaa kertaa tapaamaan. Just ennen kun pääsin perille se laitto viestiä että sen kaveri tulee meidän kanssa syömään. Olin vähän että ok, kiva kun ekaa kertaa nähdään niin pitääkö siihen sit joku kolmaskin pyytää. Mut aattelin et ok, se käy meidän kanssa syömässä ja that's it. Voi vittu sitä päivää Se sen kaveri oli joku 14v lissu tyttö ja se jätkä taantu kans sen seurassa jonnekin niin teini tasolle et voi elämä.

Ja se tyttö oli meidän seurassa sen koko päivän. Heti ekaks ne alko kinumaan et hakisin niille tupakkaa ja sanokaa vaan kukkahattutädiks mut ei paljoa kiinnosta hakea tuntemattomalle 14v tytölle tupakkaa. Sit se oli semmosta ihme teinimäistä ostarilla pyörimistä ja sen tuttujen pakoilua. Oisin voinut lähteä vetämään, mutta en osannut liikkua vieraassa kaupungissa ja seuraava juna lähti joskus 6 tunnin päästä. Elämäni pisimmät tunnit ja turhaa rahaa kulu matkoihin. Vielä joskus oon jutellut jotain sen jätkän kanssa ja se alkaa aina vaan kinuamaan että tulisinko sinne sen viereen nukkumaan kun kuitenkin haluun sitä jne.

Treffit muutaman vuoden takasen exän kanssa siinä tutustumisvaiheessa. Tuli aina myöhässä, ja eri paikkaan kun missä oltiin alunperin sovittu että tavataan Olihan se mukavaa kävellä ympäri kaupunkii ettimässä sitä. Harrasti usein myös feidaamista. Itse tapaamiset sit loppujenlopuks suju aina ihan ok.

En tajuu miks oon sen kanssa koskaan mitään ees ruvennu, nyt jälkeenpäin aateltuna ihan järkyttävän kusipäistä toimintaa siltä: D Onneksi tajusin jättää sen, tuli kyllä varmaan puolisen vuotta sen jälkeen kaverinsa kautta itkemään mua takas: En tiiä oliko nyt vähän offtopic mut menkööt: Kommentoin että saan tään keskustelupalkkiin.

Istuin 3 tuntia baarissa ja kuuntelin kun mulle yhdentekevä jätkä puhui itsestään. Kysyi multa koko aikana ehkä kaksi kysymystä ja vastauksen kuultuaan ei kommentoinut mitään vaan jatkoi itsestään puhumista. Itse naurahtelin kohteliaisuudesta ja sanoin illan aikana varmaan sata kertaa aijaa ja niinpä. Olin autolla liikkeellä joten join pelkästään kahvia, mikä teki tilanteesta vieläkin tylsemmän. Jätkä olis halunnu nähä uudelleen mut keksin pari tekosyitä ni luovutti sitte.

Vähä huono omatunto kun näitä juttuja lukiessa toi mun treffiseuralainen ei ollu ees pahimmasta päästä: Olin itse se horror-deittikumppani. Päätin feidata jo sovitut treffit ilmaantumatta paikalle ja olemalla vastaamatta puhelimeen.

Olin siskoni kanssa ravintolassa, kun se vaan soitti kokoajan ja sanoin siskolle että vastaa ja keksi jotain. Se sitten sanoi, että "Bonski on melomassa. D Sisko kuitenkin patisti mut niille tälleille ja menin vaikka vitutti jo heti alkuunsa. Join sitten terassilla kokoajan tylsyyteeni ja jossain vaiheessa olin jo aika kunnolla laitamyötäisessä. Arvostelin tyypin absolutismia ja se jossain kohden paljasti olevansa absolutisti koska sen toisella vanhemmalla oli alkoholiongelma.

Sitten vaan siinä kännin rohkaisemana arvostelin sitä ja vittuilin sille kokoajan ja tekstasin kaverille kokoajan siihen malliin että se jo itsekin huomautti asiasta. Ehkä jälkikäteen mietittynä vähän noloa ja huonoa käytöstä, mutta ei vaan yhtään napannut ne treffit ja koko ihminen. Oonkohan ton jälkeen ollut varsinaisilla treffeillä? En edes muistaakseni ole ollut, leffassa ja syömässä joo mutta ei kai fuckbuddynsä kanssa illallistamista treffeiksi edes lasketa.

Ei ole jotenkin mun juttu tehdä kahdestaan tuntemattomien kanssa mitään. Ehkä jäätävimmät, kun tyyppi kutsui sen ja sen kaverin kanssa juomaan lonkeroa kirkkopuistoon. Oltiin tavattu edellisenä yms. Oo siinä sitten, kun jätkän mimmikaveri koittaa niin parittaa teitä, vaikka oot ite kiinnostunut vaan kaverina.. Ei mulla kauheesti oo mtn outoja treffikokemuksia ollut.. Eikä kyllä kivojakaan, jota voisi treffeiksi kutsua.

Varmaan joku ihan et mennyt toisen luokke, oltu tui tui ja katottu leffoi ollut perus kiva. Olin lupautunut menemään yhden pari vuotta vanhemman pojan kanssa kahville ja tunsin tän pojun mun parhaan kaverin kanssa seurustelevan pojan kautta.

Kyseessä oli siis ihan tajuttoman ujo ja vähän epäviehättävä tapaus ja se oli jostain syystä päättänyt pyytää just mua treffeille: No treffipäivä koitti ja mä olin ihan paineissa. Ajattelin kuitenkin että tulee varmaan ihan kiva tapaaminen, vaikka tiesin jo etten ikinä olis voinu kiinnostua siitä pojasta romanttisessa mielessä. Istuin kahvilassa ja oottelin sitä poikaa. Ja sitten ku se astu ovista sisään niin mä tunsin semmosen awkwardiuden aallon hyökyvän mun ylitse: Se ei ees hakenu mitään juotavaa, vaan mä yksin hörpin mustaa kahvia ja yritin saada sen suuta auki kyselemällä kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Ja jottei meno olis menny liian tylsäks niin ovista pamahti sisään poika number two meidän koulusta, jonka olin suututtanut kun en ollut suostunu lähtemään sen kanssa kahville. Kyseinen tyyppi oli vetäny kunnon menkkaraget kun olin vedonnu johonkin klassiseen tekosyyhyn.

Se tuli siihen viereiseen pöytään istumaan oman deittinsä kanssa ja mä olisin vaan halunnu vajota maan alle. Vaihdettiin siinä parit jäätävät katseet sen number twon kanssa ja saatiin meidän seura vähän ihmettelemään että mitä tapahtuu En oikeen saa välitettyä sitä kiusallista tunnelmaa tähän tekstiin mutta oh dog ei enää ikinä!

Noiden treffien jälkeen se poika nyrjäytti sydämensä kun en enää halunnu lähteä ulos sen kanssa. Mulla oli juttua erään pari vuotta itseäni vanhemman pojan kanssa ollessani kai vuotias. Yhtenä viikonloppuna jätkä ei päässytkään tulemaan mun kotikaupunkiin, joten se alkoi sitten vinkua mua sen luokse kylään. Ajattelin, että kerrankos sitä eletään ja lähdin yksin matkaan.

Sain juuri ja juuri liput ostettua. Kun pääsin perille, meidän näkeminen oli aika jäätävää. Poika myös ilmoitti menevänsä kaverinsa luo yöksi, vaikka monesti erikseen mainitsin, että olisi todellakin ok yöpyä samassa kämpässä. Mutta kun ei niin ei. Ei siinä mitään, jos olisinkin ollut vain yöt yksin, mutta mitä vielä! En osannut liikkua ko. DDD tulipas todella haluttu olo. Paskaiset lakanat joilla nukuin ja tyhjä jääkaappi kruunasi koko reissun. Mulla oli rahaa kolmeen mikropitsaan koko viikonlopuksi.

Nekin söin kylmänä, koska mikro ei toiminut. Olisinkohan ollut 16v ja menossa hesburgeriin saman ikäisen pojan kanssa mahtava treffipaikka En ollut aiemmin tavannut sitä, vaan kaveri järkkäsi tapaamisen. Poika tuli sisään ja kun hän avasi suunsa olisin halunnut paeta paikalta. Hänellä oli semmoinen piipittävä munamies-ääni ja minua hävetti niin paljon että yritin saada pojan olemaan hiljaa pälättämällä taukoamatta jotain turhaa.

D Osaan kuvitella miltä sen lauluääni olisi kuulostanut Keksin jonkun typerän tekosyyn että täytyy mennä vahtimaan serkun olematonta lasta ja kun lähdimme hän sylkäisi tyhjään cocacola-mukiinsa semmoisen kunnon GRRRRMPF- kurkkuklimpin: Sitten kun katsoin häntä semmoinen ällötys-ilme naamalla niin hän piipitti muna-äänellään "mitäs mulkkaat" ja ihmiset kääntyi katsomaan meitä, mitä en kyllä yhtään ihmettele.

Ainiin, kerran multa kysyttiin siinä illallistettaessa ravintolassa että millonkas olen käynyt viimeeksi sukupuolitautitesteissä. Ei ne nyt mitkään ensitreffit oltu koska kuksittiin, mutta silti aika täydellinen ajoitus. Sanoin sitten ihan piruillakseni että olin neitsyt ja sen silmät loisti "oon pannu teiniä, kuinka moni mies voi sanoa samaa" ja tällane ilme http: Demittäjien mittapuulla varmaan ihan horroria, mutta tykkäsin siitä ja tollasia me oltiin, ei haitannut yhtään.

D Se oli mies makuuni. Sä olet Bonski kummallinen ihminen: No ei nää nyt ihan hirveet treffit ollu, mutta kauheimmat mitä mulla on ollu. Eli tavattiin netissä ja noin viikon ajan oltiin juteltu ennen kun tavattiin. Heti kun näin jätkän ja se sano mulle "moi" sellasella hiljasella ujolla äänellä olin ihan et voi ei mitä tästä tulee..

En oo itekään mikään super puhelias, ja hermostun vaan entistä enemmän jos toinen on kauheen hiljanen. Mies muuten oli kyllä mukava, mua 5 vuotta vanhempi, tosi söpö ja fiksusti käyttäytyvä, mutta niin ujo!

Yritin siinä sitten kaikkea höpötellä ja kysellä häneltä, ja sain tosi lyhyitä vastauksia takaisin. Ja jätkä puhui myös aika hiljaa joten sain koko ajan olla että "jaa mitä? Tavattiin kyllä uudelleenkin, mutta noi treffit oli kyl niin akward.. Ehkä pahin virhe ikinä lukea tätä keskustelua kun on samana iltana lähössä pitkäaikaisen ihastuksensa kanssa treffeille.

Tuli jotenki tosi luottavainen olo: Apua, mullaki on pieleen menneet tinder-treffit.. En yleensä lähe tuntemattomien kanssa yhtään mihinkään, varsinkaan jos en oo nähny livenä esim. No, tutustuin yhteen 25 v mieheen tinderissä ja ihastuin.

Se asu musta about km päässä, ja yhtenä myrskysenä talvi-iltana lähin sinne ajamaan. En kyllä vielkää voi ymmärtää, että mitä mulla on sillon oikee liikkunu päässä: D Paikalle ku pääsin, nii jätkä näyttiki melko erilaiselta ja oli lyhyt.. Katottiin jotain surkeeta leffaa, ja se koko ajan puski päälle oikee machona nuoleskelemaa että multa meinas niskat taittua. Jossain vaiheessa oli pakko keksiä tekosyy.

Se sit päätti vielä saattaa mut ulos, ja jumalauta koko matkan pihalle sen persvako vilkku. Vilkutteli viel pihaltaa mulle niin kauan ku auton näki. Siinä vaiheessa ko sua kolme päätä pidempi jätkä suutelee sua väkisin ja niin vitun brutaalisti ja huonosti käsi pääs takana, niin siinä vaiheessa mä lähen nostelemaan, enkä sano perään edes että "katellaan..

Pari vuotta sitten mun eräs kaverini yritti parittaa mua hänen poikaystävänsä kaverille, sanotaan hänen nimekseen nyt vaikka Miro. Me oltiin nähty neljästään jo muutamia kertoja aikasemmin, käytiin välillä yhdessä syömässä yms. Erääksi viikonlopuksi olimme sopineet tuplatreffit, ohjelmassa oli syömistä ja leffaa: No, Miro oli ollut treffejä edeltävänä iltana juomassa kavereidensa kanssa ja sama meno jatkui sinäkin päivänä Haettiin kaverini ja sen poikaystävän kanssa ennen treffejä Miro paikallisesti pubista, ja suunnattiin neljästään syömään.

Kun päästiin ravintolaan, Miro ilmoitti ettei hänellä ole nälkä eikä hän aio syödä. No, kun me muut olimme saaneet syötyä, menimme sitten elokuviin. Kun elokuvasta oli nähty noin 15 minuuttia, huomasin Miron sammuneen viereiselle penkille. Ja hän nukkuikin sikeästi koko loppuelokuvan ajan, niin sikeästi että jouduimme elokuvan loputtua herättelemään häntä. Elokuvan jälkeen kävelimme takaisin autolle, ja autoon päästyämme hän sammui uudestaan.

Mut vietiin ensimmäisenä kotiin, eikä Miro edes herännyt kun poistuin autosta harmi, olisin halunnut kiittää häntä hyvistä treffeistä. Uskokaa tai älkää, tämän tapauksen jälkeen me nähtiin vielä uudestaankin.. Olin pari kuukautta sitten erään kaverin tyttöystävän kaverin kanssa treffeillä.

Kyseessä oli siis paritusyritys. Voin sanoa, että jäätävä oli erittäin kuvaava sana niille treffeille. Mulla ei henkilökohtaisesti ole mitään feministejä vastaan, mutta tässä oli kyllä yksi karmivimmasta päästä. Mulle sanottiin, että tyttö on älykäs, kaunis ja mukava. No, ihan hyvännäköinen oli, vähän kuivakka ja yrmeä, mutta ok. Tavattiin erään kahvilan ulkopuolella ja kun mentiin sisälle, niin pidin ovea neitoselle auki, joka seisoi edessäni kulmat koholla. Hölmistyneenä siinä sanoin, että "teidän jälkeenne", mihin neitokainen vastasi "ei kiitos".

No, menin edeltä ja käytiin tilaamaan. Kysyin häneltä, mitä hän tahtoo tilata, mihin hän vastasi lyhyesti "mä maksan ite". Okei, tilasin itelleni ja menin odottamaan neitoa pöytään saapuvaksi, minne hän pian saapuikin naama norsunvitulla. Yritin siinä keskustella mukavia ja tämä pyöritteli silmiään huokaillen suurin piirtein kaikkeen, mitä sanoin. Itse hän yritti jokaista aloitusta kääntää aiheeseen "vitun paska patriarkaalinen yhteiskunta".

Oikeasti luulin jossain vaiheessa olevani piilokamerassa. En ole mikään sovinisti ja kannatan sukupuolten tasa-arvoa, mutta tuo tyttö oli tainnut kääntyä vasta johonkin feministilahkoon. Kaikki, mitä sanoin oli perseestä koska olin selvästi sovinistimies. Kysyin sitten lopulta, että mitähän mun pitäisi sanoa, etten olisi niin törkeä sovinisti.

Tää vastas suurin piirtein: Sitten kun lähdettiin, niin sanoin ulkona vaan "terve" ja lähdin kälkkimään, vitutti sen verran se eukko.

Tapasin mukavan pojan abiristeilyllä. Risteilyllä hän oli ihana ja puhelias ja itsevarma, iloinen tyyppi. Kun sitten olimme menossa treffeille, hän ei sanonut melkein mitään, ja kaikki mitä hän sanoi oli jotenkin negatiivista.

Hän ei halannut kun tapasimme, eikä koskenut minuun ollenkaan koko treffien aikana. Huomasin pian vähäisistä keskusteluyrityksistämme, ettei meillä ollut yhtään mitään yhteistä, eikä siitä tulisi mitään vaikka poika vaikutti peruskivalta ja oli hyvännäköinen hän kertoi, että taide on hänestä typerää ja että museotreffit olisivat hänen mielestään kidutusta. Ei tainut tietää taide on minulle rakas harrastus. Olen toivoton romantikko, enkä olisi ikinä uskonut että tykkäisin kenestäkään hänen ollessaan humalassa en siis itse ollut siellä abiristeilyllä kuin selvin päin.

Mutta kyseinen poju viehätti enemmän kun hän oli itsevarmempi borderline röyhkeä eikä pelännyt minua. Olinpa sitten vielä silloin treffeillä suorasanainen ja kerroin hänelle, että vaikka hän onkin mukava tyyppi, meidän ei ehkä pitäisi nähdä. Ei ollut muuten hyvä idea, kun poika oli vieläkin alakuloisemman oloinen sen jälkeen. Vähätteli itseään "kun olen tämmöinen tylsimys jne jne jne.

Tuli oikein huono omatunto. Näin ensimmäistä kertaa, itseäni 6 vuotta vanhempaa miestä. Jo iästä päätellen mielessäni oli kypsä herrasmies, ja kuvista sekä puheista päätellen komea, minua pidempikin mutta vielä mitä! Kun herra viimein saapui paikalle ja näin seuralaiseni, tiesin tehneeni suuren virheen. Minua lyhyempi, vino hammasrivistö, eikä naamavärkissäkään kehumista ollut. DDD päräytti paikalle niin machona, mutta jutun juurta hän ei saanut aloitetuksi.

Yritä nyt siinä sitten puhella säästä ja keksiä jotain sanottavaa. Ainiin, kyllä hän sopersi jotain viinantäyteisestä elämästään, sekä siitä kuinka isä oli mersua lainannut. Monta kertaa yritti äijä puhua jälkeenpäin, mutta tympeiden vastausteni jälkeen taisi hänkin ymmärtää vihjeen.

Paikalle ku pääsin, nii jätkä näyttiki melko erilaiselta ja oli lyhyt. Eli käytännössä, jos tämä olisi ollut pidempi ja komeampi, niin treffit olisi olleet onnistuneet?

Mulle tulee monista näistä tarinoista sympaattinen olo herrasmiehiä kohtaan, kun eivät useassa tapauksessa vaikuta miltään suurenmoiselta toopelta, mutta silti hirmuinen teilaaminen tämmöisen juoruilun avulla. Luitko sä mun tekstin kokonaan? Miten sä voit tätä miekkosta kutsua herrasmieheks joka käy jatkuvasti päälle? D ja olipas todella pahasti sanottu, herranjumala sentää! Ja mies ihan tietoisesti oli pitänyt vanhoja kuviaan siellä jne.

Oltiin kavereiden kanssa sitten lähdössä, mutta tää herra pyysi vielä mua jäämään sen kanssa oli siellä siis omalla porukalla, mutta vakuutti ettei jätä mua siellä yksin. Istuskeltiin siinä ja juteltiin ja pilkun tullessa haettiin narikasta kamat ja mentiin ulos odottamaan sen kavereita. Sillon tää herrasmies tokaisee, että menee kavereidensa kyydillä kotiin ja vihjasi, että autossa ei ole enempää tilaa.

Tästä vittuuntuneena sanoin heipat ja lähdin yksin ja aika kännissä vaeltamaan kohti juna-asemaa. Siellä sitten odottelin junaa n. Taksia en siis saanut. Parasta oli, että herra ei laittanut mitään viestiä, että missä ja miten menen tms. Tapauksesta on yli puoli vuotta ja seurustellaan tän miekkosen kanssa ja ton jälkee siis menny hyvin jnejne.

Oli vaan pakko tulla kirjoittamaan menkkamonsteriragevuodatus ja aion ottaa tän myös tänään puheeksi ton sankarin kanssa, koska on ihan ok olla vihane yli puol vuotta vanhasta jutusta Treffit köyryselkäisen, alipainoisen amiksen kanssa. Ajeltiin pillurinkiä mun kaveri takapenkillä, ja kun heitettiin mun ystävätär kotiinsa, jätkä ajoi kaupan pihalle parkkiin kello oli n.

Kellisti penkin ja tökki munallaan, ja pelkäsin jo että nyt se pakottaa mut epäsiveelliseen aktiin Nissanin etupenkillä keskellä kaupunkia. Sain jotenkin sen luopumaan ajatuksesta ja se vei mut kotiin nuoleskelujen jälkeen.

Tavattiin vielä samoissa merkeissä pari kertaa en tosiaan tiedä miksi kunnes sanoi että ei ole valmis mihinkään vakavaan. Parin viikon päästä laittoi whatsappissa viestin, että haluaa vielä kokeilla meidän juttua. D se tuli mun luo ja niinku mä arvelinki nii se halus panna ku sanoin et ei muuten onnistu xD nii jo valmiiks jäätävä tunnelma meni vieläki jäätävämmäks. D muutenki se vaikutti aika elämänkoululaiselta ku se on amiksen nyt melkein saanu läpi vuoden myöhässä ja paskoilla papereilla ku ei kuulemma vaan kiinnosta.

D eli mun täytyy siis tavata se vielä et se saa farkkunsa.. No ei näissä nyt varmaa mitään hirveen kauheeta olo mut kerron nyt kuiteski: D Kävin tän kyseisen pojankaa treffeillä kaks kertaa, ite olisin tosin halunnu lähtee vielä uusillekin treffeille, mut tää poika ei vissii iha syttyny: D Ekan kerran käytii kattomassa jääkiekkopeliä.

Tää jätkä tuli hakemaa mut ja se matka sinne jäähallille kesti 15min ja ei puhuttu juurikaa mitää: No siinä pelin aikana juttu loisti ihan hyvin, paitsi, että kuulin vaan kaverilta jälkikäteen oli myös siellä pelissä että olin jokaikinen kerta käyttänyt puhelinta ku tää jätkä oli yrittäny puhuu mulle jotain, jälkikäteen oon miettiny kui epäkohtelias olin.

No siitä huolimatta se halus viiä mut uudellee treffeille ja tällä kertaa mentii leffaa. Eipä mulla muuta siitä leffasta jäänyt mieleen ku hiljaset ajomatkat, mut sit taas teatterissa juttu luisti taas ihan älyttömän hyvin ja rupesin siinä vaiheessa tajuamaan, että mähän oon kusessa tähän jätkää. Siinä loppujen lopuks kävi sitte niiku mulle aina käy, jätkältä oli se kiinnostus loppunu eikä se sitte enää halunnu lähtee munkaa, pikkasen ärsytti siinä vaiheessa ku tajusin et oon ihan ite tyriny tän: Jäätävintä kun antaa eka treffeillä ja jätkä häipyy sen siliän tien kotiin jutun jälkeen.

Siis sanoi vielä johonkin väliin että pitää vähäpukeisia naisia puhe ei tosiaan ollu musta vaan ihan muusta yleisesti vähän huoramaisina, niin olin sen silmissä varmaan joku superhyperlutka kun menin sänkyyn eka tapaamisella.

Treffini tinder tuttavuuden kanssa. Tiivistettynä, oli ihan hirveää. Mies ei vastannut laisinkaan sitä mielikuvaa jonka olin päässäni kerennyt hänestä viestittelyn aikana muodostamaan, ei siis ulkonäkönsä eikä luonteensa puolesta. Juotiin olutta hänen pikkuruisessa yksiössään enkä saanut hetkeäkään olla ilman että tämä mies lääppien hengitti niskaan. Siis jos nousin ihan vaikka hakemaan lasin vettä kahden metrin päästä, niin mies kipitti perässä.

Ihaninta oli se kun tuntien kaljan lipittämisen ja pidättelyn jälkeen tajusin että mun on nyt aivan pakko mennä vessaan. Mulla on siis todella ujo pissa ja inhoan käydä vessassa vieraan luona, vielä kun asunto oli niin hirveän pieni että tiesin miten äänet varmasti siellä kuuluu. Rohkaistuin sitten, menin helpottamaan oloani ja samalla sekunilla kun aloitin lorinan niin tämä mies painautui vessan oveen kiinni ja kävi kyselemään mitä leffaa katottaisiin!

Hämmästyin ihan todella ja vastasin todella nolona, epävarman kuuloisena ja ääni väristen että mietitään kohta, juuri siihen tyyliin että hei anna mulle nyt vessarauha! Mutta ei, sen jälkeen herra esitti uuden ja taas uuden kysymyksen, siis ylläpiti keskustelua koko sen ajan kun lorottelin hirveällä paineella rakkoani tyhjäksi. Ei kuulosta isolta jutulta mutta mulle se oli totaalinen turn off, siis jätkällä ei selkeästikään ollut minkäänlaista oman tilan ja yksityisyyden kunnioitusta.

Oli siis jatkuvasti laittamassa käsiä vyötärölle, hieromassa harteita ja muutenkin lääppimässä vaikka koitin kohteliaasti ja selkeästi pitää etäisyyttä. Olin baarissa tavannut erään jätkän, joka sitten kysy mut ihan kasuaalisti luokseen kattoo leffaa. No minähän menin, kun tyyppi oli kännissä vaikuttanu ihan mukavalta eikä ollu pahan näkönenkään. Meillä oli vaikeuksia päättää mikä leffa laitetaan pyörimään niin tää sitten valitsi mun puolesta "hyvän" pätkän missä ei valitettavasti tekstityksiä löytynyt.

Kun mainitsin että saatan välillä pudota kärryiltä kun en varmaan ihan joka lausetta tajua tällä huimalla englanninkielen taidollani, niin jätkä otti tehtäväkseen tulkata ja selittää mulle kaikki kohtaukset. Jäätävän parin tunnin herra tärinä-tupakka-kertojaohjaajan kainalossa viettämisen jälkeen jouduin vielä jäämään sinne yöksi koska busseja ei enää niin myöhään kulkenut.

Noo ajattelin että eipä tässä, tyyppi ei oo mitään lähentely-yrityksiä tehnyt tähänkään asti niin ehkä tää menee ihan hyvin. Ja heti kun taas hölläsin otetta niin käytiin kiinni niin että lotina vaan kävi siitä kielitornadosta. Koitin turhaan rauhottaa tilannetta, eikä tällä ees loppujen lopuks seisonu kun oli ilmeisesti niin paineissa Aamulla hävisin aika pikaseen paikalta, enkä kyllä suostunu toisille treffeille vaikka herra monta viikkoo jakso kysellä.

Tapasin kerran tinderkundin joka sanoi ekoilla treffeilla että hänellä on imusolmukesyöpä. Sen jälkeen kuuntelin hänen avautumistaan. Se oli todella awkward. Seuraavista aamuista sen sijaan sitäkin pahempia muistikuvia. Esimerkiksi kerran kävin treffeillä yhden miehen kanssa, johon olin tutustunut viikkoa tai paria aiemmin baarissa. Tyyppi oli siitä lähtien pommittanut viesteillä ja lopulta ajattelin, että enhän mä siinä mitään häviäkään, jos tapaan kyseistä tyyppiä, vaikka ei pahemmin kiinnostakaan.

No, treffit meni jotenkuten siedettävästi pari drinkkiä ja leffa , vaikka mun mielestä tunnelma oli hieman kiusallinen. Jotenkin tyyppi sai kuitenkin ylipuhuttua mut lähtemään luokseen yöksi mua väsytti ja se asui lähellä keskustaa. Tiesin, että tää mies oli alle kuukautta aiemmin muuttanut kaupunkiin työn perässä ja että hän majaili väliaikaisesti setänsä luona.

Sinne oli kuulemma ihan ok mennä ja muutenkin miehen puheista olin saanut sedästä chillin vaikutelman - piti kuitenkin olla hiljaa, koska sedällä aikainen herätys duuniin. No, mentiin sinne ja taisi siinä vähän jotain tapahtua ennen kuin nukahdettiin. Aamulla sitten heräsin siihen, kun about 7-vuotias muksu pamahtaa huoneeseen ja alkaa katsoa siellä olevasta telkkarista aamupiirrettyjä.

Siinä vaiheessa vasta tajusin, että tyyppi ei asunut setänsä kanssa kahdestaan, vaan sedällä oli myös vaimo ja muksuja. Pukeutuminen oli vähintäänkin hankalaa, kun vaatteet lojui jossain huoneen vastakkaisessa nurkassa ja mä olin sängyssä alasti Olin niin sokissa, etten edes muista, miten pääsin siitä ulko-ovelle asti ja satuinko edes näkemään tätä sedän vaimoa jne.

Hmm mikähän olisi pahin. Näitä ei nyt voi kutsua treffeiksi mutta jaan silti kanssanne. Karmivin tapaus sattui vuotiaana kun olin juuri täyttämässä 18 seuraavalla viikolla. Tarvitsin jonkun, joka hakisi juhliini juomat ja ystävä ehdotti poikaystävänsä tuttua, joka oli 20v. Sovittiin Prisman pihalle tapaaminen ja Tero tuli sinne vanhalla Saabilla. Se olikin päättänyt ettei hae mulle niitä juomia jos en käy sen kanssa ensin syömässä. Suostuin kun en olisi muuten ehtinyt saada siihen hätään mistään hakijaa.

Oli kuitenkin päiväsaika ja Teron haluama kebab-ravintola n. Siellä ravintolassa käyttäytyi todella törkeästi ja olin varmasti kirkkaan punainen häpeästä. Ensin nimitteli tätä kebabin tekijää karvakädeksi ja sanoi jotain "Vittu jos mun annoksesta löytyy yksikin karva niin on hampaat kurkussa" Se kebab-heppu ei onneksi varmaan tajunnut mitä se selitti kun oli ihan chillisti. Syötiin ja hoputin sitä että pääsisin tilanteesta pois ja järkkäilemään juhliani.

Sitten lähdimme takaisin sinne Prismalle, mutta Teron Saab ei käynnistynyt vaan mun piti työntää se käyntiin sen kebab-hepun avustuksella. Sepustin sille siinä vaiheessa anteeksipyyntöä mutta sitä ei tuntunut haittaavan Teron käytös yhtään, se vaan naureskeli?

D Matkalla se alkoi selittää varautukaa oksentamaan kuinka hänen tekisi mieli repiä "sen mokkakikkelin" persereikä irti ja roikottaa sitä sormestaan. Tässä vaiheessa olin jo aika kauhuissani kun sen lihakset piti ihmeellistä nykimistä ja tärinää. En tiedä käyttikö se jotain aineita vai oliko muuten vaan häiriintynyt. Sitten se luojan kiitos haki ne juomat. Annoin rahat ja hakupalkan ja kiitin. Valehtelin että poikaystäväni on minua tuolla kauempana vastassa niin menemme siitä bussilla kotiin.

Tero tyrkytti väkisin puhelinnumeronsa ja otin sen että pääsisin siitä eroon. Huikkasi vielä perään "Jos sulle tulee hei ongelmia neekereiden kanssa niin mä voin järkkää torpedot hoitaan" En tiedä mitä on torpedot. En edes mennyt bussilla kun tärisin vielä lähes paniikissa vaan kävelin sivuteitä kotiin. Ison tien viertä olisi päässyt suoraan mutten halunnut Teron näkevän mua. Semmoinen unelmien prinssi ja upitus: D Hyi vittu oikeesti.

Torpedot kuulostaa joltain jengiltä. Kivoja Kaverin tuttavia sulla, kannattais harkita seura paremmin. Yks päivä täysin tuntematon mies tuli pyytää mua treffeille.

Miehessä ei ollu mitään vikaa näin yleisesti. Hyvän näkönen, pitkä, opiskeli yliopistossa, ei tupakoinut, juo sivistyneesti ja nauttii leipomisesta ja ruuanlaitosta, juo teetä. Meillä ei ollu vaa yksinkertasesti mitään yhteistä. Itte oon vauhdikas säheltäjä, jolle kahvi on pyhä asia.

Me tultii vaa nii eri maailmoista, että keskustelu oli hyvin vaivanloista ja en pystyny olee oma itteni. Odotin vaa kokoaja, että saisin tekosyyn kadota.

Se ois kyl halunnu nähä uudestaan D:. Kivoja Kaverin tuttavia sulla, kannattais harkita seura paremmin En ole enää tekemisissä kenenkään noista kanssa paitsi ystäväni, joka hänkin on eronnut tuosta tyypistä. Kerran yks tuttu jäbä pyysi kahville, enkä sitten jotenkin osannut kieltäytyäkkään. Toki tiesin, että se oli kiinnostunut ja pidin itsekin sitä hyvänä tyyppinä. Ilmeisesti mulla oli joku kuningasidea sanoa siellä kahvittelun lomassa, että jospa oltais vaan kavereita, mutta sopivaa tilaisuutta ei vaan tullut Sitten kun oltiin lähössä niin tyyppi sano, että haluais yrittää mun kanssa.

Taisin olla joku vuotias, kun tapasin jonkin sortin chatissa itteeni vanhemman miehen. Tyyppi vaikutti mukavalta, joten jatkettiin juttua puhelimessa ja tekstiviestein ja lähetettiin myös sitten kuvat toisillemme. Juttu kuitenkin kuivahti jonkin ajan päästä vähän kasaan, kun tyyppi tuntu tietävän kaikki mun liikkeet.

Kävin koulussa sen kotikaupungissa, johon oli mun kotoa sellaset 60km. Koko ajan se raportoi mulle tyyliin: D Koska olin nuori, kokematon ja naiivi, niin toki sitten kuitenkin päätin tän hyypiön tavata. No hemmohan oli käyttänyt feikkikuvaa. Oikeasti oli erittäin ylipainoinen, pitkähiuksinen, huonoa hygieniaa harrastava röllipeikko, joka oli ku jostain luolasta heränny paskaisilla vaatteillaan.

Keskustelu painottui sen seksuaalissävytteisiin kysymyksiin, kuten "minkäs väriset pikkuhousut neidillä on jalassa, höhhöh". Täysin vastakohta siihen, mitä olin puhelimessa tottunu. Kuuntelin sen juttuja hetken, kunnes laitoin kaverille viestin, että pelastaa mut nyt välittömästi. Kaveri soitti ja keksin läpinäkyvän valheen, että nyt täytyy lähtee, moi. Tyyppi antoi sitten vielä läksiäislahjaksi 4cl Jägermeister-pullon, jes.

Tuon jälkeenkin vielä jonkin aikaa tekstaili, että kiva olis jos tulisin kylään, niin vois opettaa mulle temppuja. Voi apua tuo pikkuhousujuttu: D Oletko toipunut tästä?? Onhan tosta useempi vuosi jo aikaa, ettei ihan päivittäin pyöri mielessä, lol. Sillon oli kyllä järkyttävää. Ai kauhee ku teil on ollut hirveitä treffejä: DD Omat jäätävimmät treffini oli ku mies kaivoi laukustaan ravintolassa kettu pehmolelu-käsinuken ja alkoi pitään mulle jotai teatteria siinä pöydällä: Annoin tälle tyypille kuitenkin uuden mahdollisuuden ja nykyään ollaan yhessä: Tapasin netissä yhen jätkän ja aateltiin sitten tavata, se oli virhe.

Tää jätkä vei mut treffeille Ikeaan, istuttiin siinä sohvalla ja katottiin pikkukakkosta! Ei tavattu enää sen jälkeen. Niin ja lisäyksenä tähän, en puhunut koko aikana mistään neekereistä tai että tarvitsisin mitään "torpedoja": Mitään kauheeta kokemusta ei oikeen oo, mutta epämiellyttävin kokemus oli ehdottomasti se, ku vuotiaana lähin nettitutun kans kaupungille: D Se poika oli ihan jäätävän hiljanen.

Ja koko treffien ajan se näytti siltä niinku sillä ois ollu vesimeloni perseessä. Käveleskeltiin ympäri kaupunkia ja koko ajan tää poika vaan katteli kenkiään ja vastaili "mm joo" "en tiiä". Yritin pitää keskustelua yllä ja loppujen lopuksi kyselin vaa jotai helvetin tyhmää. Mullahan ei siit kamalasti näitä treffejä ole ollut, mutta tämä nyt on ollut ehkä kaikista oudoin kokemus. Nyt jälkeenpäin ajateltuna oli ihan normaalia teinimenoa mutta tuolloin se oli ehkä maailman hirveintä.

Tavattiin siis pojan kanssa yhteisen tutun kautta ja juteltiin sitten vähän tekstiviestien välityksellä. Jonkun viikon juttelemisen jälkeen päätettiin että tavataan. Suunniteltiin sitten että mennään leffaan, ihan peruskauraa siis. Tavattiin sitten joku tunti ennen leffan alkamista jossain ostoskeskuksessa. Tyyppi oli kyllä ihan järkyttävän komea, mutta ihan hirveän ujo. Muistan kun istuttiin jossain ja oltiin vaan ekat pari minuuttia kännyköillä.

Minä sitten vaivaantuneena aloin jotain nauramaan että "hheheh mul on tosi awkward fiilis ku ei puhuta hheheh". Mä sitten kyselin häneltä kaikkea maan ja taivaan väliltä ja epätoivoisesti odotin että sekin alkais vähän rentoutumaan.

Kaiken lisäks se puhu tosi hiljasella äänellä ja en ees kuullut sen vastauksia mun hienoihin kysymyksiin enkä sitten kehdannut olla kokoajan "AI MITÄ? Ja siis todellakin, se vajaa tunti minä kyselin siltä kysymyksiä välttääkseni jäätävän hiljaisuuden. Siinä loppuvaiheessa mun kysymykset tais olla tätä luokkaa: Kun sitten viimein mentiin sinne leffaan, tyyppi kuiskaili korvaani kommentteja leffan naisnäyttelijöiden ulkonäöstä.

Tämän jälkeen hän yritti ehdottaa uutta tapaamista. Kun sitten kieltäydyin ja selitin jotain että ollaan liian erilaisia, hän veti kauheat herneet nenään ja taisi haukkua mua vitun huoraksi.

Taisin olla tuolloin jotain Oisit haukkunut sitä kaappihomoksi: D Kuka vitun tolla kehuu muitten naisten ulkonäköä,kun ollaan treffeillä vaikka olis vaan leffassa? Ja miksei se aukaissut turpaansa? Ei ollut muuten kamalaa, mutta ensimmäiset "treffit" exän kanssa oli jotain muuta mitä odotin. Se oli sanonut, että haluais viedä mun syömään johonkin hyvin.

Nähtiin yks päivä ja ei kyllä menty mihinkään syömään vaan kaljakaupan kautta mun rahoilla tietty Sorsapuistoon kaljalle. Seurusteltiin kyllä tosta 1,5 vuotta, mutta ensitreffti kuvasti sitä seurustelua todella hyvin koska mies joi lähes päivittäin ja muiden rahoilla.

D Haha ollaakoha oltu saman ihmisen kaa treffeillä: D tää tosin oli 18 tai Tuli mun luo ja oli vaan hiljaa. Hölötin vaan kaikkee tosi typerää ja kyselin tyhmiä kun yritin saada puhumaan. Nää on tän vuoden aikana tapahtuneita, ei ois kyl pitäny tavata kumpaakaan XD Treffit 1: Jätkä tulee mun luo, se oli hieman eri näköinen ku kuvissa mut en antanu sen häiritä.

Ajattelin tutustuu ku vaikutti ihan mukavalta. Ruettiin kattoo leffaa ja jätkä ottaa rennon asennon, jutellaan niitä näitä. Mä en oo mikään maailman sosiaalisin, mutten tykkää myöskään siitä jos joudun ite keksii kaikki puheenaiheet. Kyselin jätkältä sit ajan kuluks siinä jotain et tutustuis siihen hieman vaikka leffa menikin hieman ohi ja ärsytti ku jätkä ei ite puhunu juuri mitään. No se vastaa parilla sanalla ja kysyy mun osalta miten asia on ja on hiljaa. Sit leffan loputtua jätkä kysyy "tykkäätkö sie pussailla" ja toi kertoo jo jotain jätkän osaamisesta mutta en tajunnu sitä sillon, koska menee kyl fiilikset jos pitää erikseen kysyä tuosta.

No siinä tilanteessa vastasin sit vaan että tykkään. No asia johti toiseen ja jätkä alkaa pussailla mua Sen suu avautuu ennenku on kerenny ees mun kasvoille. Ja tottakai oikein ihanasti "löysä" kieli kurkkuun! Ei ollu viitsiny ees treffeille tullessaan purkkaa syödä vaan maistui ihan ruualle ja kahville, yök! En tiedä miks en jo siinä vaiheessa tajunnu lopettaa sitä mut jatkettiin sitä sit siinä ja tää jätkä menee ihan punaseks, hikoilee ja tärisee!

Se viel sano et on pari kertaa seurustellu nii mitä toi sit oli olevinaan? Ihmettelin mikä sille tuli nii se vaa "noku mä en tiedä mistä sä tykkäät" voi herranjumala se vaikutti 16 vuotiaalta joka ensi kertaa on suutelemassa naisen kanssa Kysyin siltä onko sillä kokemusta naisista sen enempää. No se sano et on niin sit sanoin vaan et no eihän sun tarvii jännittää et kyl sä tiedät mistä mä tykkään kun kokeilet

. 7. marraskuu Annatko paljaalla ekoilla treffeillä. Tallenna · Aloita uusi keskustelu · Tallennetut . Sitten jaetaan pillua, persettä ja suuta. Ihanan. joulukuu Fuck gif suomi treffit kokemuksia isot tissit parhaat suomiporno free suomalainen pornosivu sain nuorta pillua hieronta helsinki escort service. syyskuu Paljasta huijarit . Jos oikeasti rakastaa jaksaa odottaa, jos on vaan pillun perässä ja ihan sama Noin 10 vuoden aikana kävin treffeillä ja tähän aikaan mahtui mukaan .. bbsc.eui/node/ WWW NURU MASSAGE COM TRIVAGO MAINOS NAINEN Juttelimme jonkin aikaa viesten treffipalstan kautta,puhuimme mesessä ja viestittelimme puhelin välityksellä. Tämän vuoksi myös kirjaantumisia on kuukausien aikana kertynyt jonkin verran. Kuka nyt ei jo tiedä mitä oma suomi tukipiste siellä on. Ja rakkaus voi toki syttyä nopeasti, harvoin kyllä- mutta tosi rakastunut odottaa - ei pidä profiiliaan samalla auki kuten minulle tapahtui Noo ajattelin että eipä tässä, tyyppi ei oo mitään lähentely-yrityksiä tehnyt tähänkään asti niin ehkä tää menee ihan hyvin.

Pillu paljaana suomi treffit keskustelu

Eroottiset kotivideot yleisurheilu tulokset