.

Naked massage milf cuckold forum

Prague escort cz suomi seksi

Olen harrastanut exäni kanssa laivan vessassa, kodinkin vessassa, keittiön pöydällä ja vaikka missä Yksi koppi oli sopivasti vapaana eikä jonoa ollut. Mutta eihän sitä aina tarvitse. En ollut itse juomassa, mutta voihan sitä olla viihteellä hauskaa ilman alkoholiakin. Myöhemmin tanssilattian tuntumassa näin yhden aika treenatun miehen drinkki kädessä. Onnellinen nainen Mies liittyi myöhemmin illalla uudelleen seuraamme, kun olimme ystäväni kanssa asettuneet yhden pöydän ääreen.

Monet vessat on niin ahtaita, ja sitten mulla ja mun miehellä on n. Vessan lattia ei todellakaan kiinnosta yhtään, joten jotain muuta ois keksittävä Jos se vessa on pariskunnan kotona, niin eihän siinä vessapanossa ole mitään huoramaista.

Mutta jos ajattelit esim. Melko ahtaassakin vessassa onnistuu puuhastelu istualtaan, kun mies istuu pytylle hieman takakenoisesti yläselkä selkänojassa kiinni ja takapuoli lähellä pöntön etureunaa ja sinä istut miehen syliin kasvot miestä kohti. Sama toimii vaikka auton etupenkillä. Autossa auttaa penkin kallistaminen. Kyllä tarvittaessa aina keinot keksii.

Juu kyllä passaa kunhan vaan oon silloin parisuhteessa, koska noi hurjastelut saa jäädä sille saralle, kiitos! Olen harrastanut exäni kanssa laivan vessassa, kodinkin vessassa, keittiön pöydällä ja vaikka missä Mä kutsun sitä virikkeeksi pitkälle parisuhteelle. Onnellinen nainen , Järjestä seuraavat numerot suurimmasta pienimpään: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Höpötin aluksi kuinka halusin vielä tulla juttelemaan ja, että minua harmitti kun hän häipyi.

Hän oli jälleen mielissään seurastani ja tanssi samalla musiikin tahtiin. Päätin, että se on nyt tai ei koskaan. Miesten vai naisten vessassa? Minulle se oli aivan sama, se vessa missä olisi vähemmän porukkaa, vastasin hänelle.

Hän ei sen pidempään miettinyt, totesi vain, että mennään sitten. Otti minua kädestä ja johdatti minut mukanaan miesten vessaan. Yksi koppi oli sopivasti vapaana eikä jonoa ollut. Pari miestä wc-tilassa oli kyllä, mutta heitä ei tuntunut naisen läsnäolo haittaavan. Menimme vapaaseen koppiin ja laitoimme oven lukkoon.

Kävin saman tien hänen kimppuunsa ja painoin hänet seinää vasten. Mies sanoi, ettei ollut koskaan tehnyt mitään vastaavaa ja kuinka ihanan kiihottava ehdotus tämä multa oli. Tämähän ei ollut mulle vessaseksineitsyyden menetys ja vastasin siis hänelle, etten itsekään ollut tässä yökerhossa tätä koskaan tehnyt.

Mies halusi vain sivellä ja suudella minua joka puolelta, itse en halunnut aikailla. Minua kuitenkin alettaisiin pian kaipaamaan. Kysyin mieheltä, olisiko hänellä kortsua mukana. Käännyin ympäri, vedin housuni alas ja nojasin wc-pöntön vesisäiliötä vasten. Pyysin häntä ottamaan minut. Hän teki työtä käskettyä. Laittoi kortsun paikoilleen ja työntyi minuun. Hänellä oli juuri sopivan kokoinen ja hän otti minut ihanan kovaa.

Tunnelma oli huumavan villi. Mies voihki ääneen ja halusi vaihtaa asentoa. Hyssyttelin häntä ja kehotin tulemaan pian. Häntä kiihotti se ajatus, että meidät kuultaisiin. Itselleni kuulluksi tuleminen ei ollut tärkeintä vaan nimenomaan se hetken huuma.

Hetken siinä seksin ohessa kiisteltyämme hän suostui antaa itsensä tulla loppuhuipennukseen. Huohotimme hetken, minä nojaten edelleen vesisäiliöön ja hän nojaten minuun. Vetäydyin pois päin, pyyhkäisin itseäni ja vedin housut takaisin ylös. Mies sanoi kuinka oli ihanaa, että olin ollut näin kiimainen ja halunnut häntä heti. Hän suuteli minua, silitteli hiuksiani ja sanoi todellakin haluavansa viettää myös yön kanssani. Kiertelin asiaa ja sanoin vain, että tottakai jos törmäämme vielä illan aikana.

Poistuimme vessakopista hymyissä suin. Vessassa oli jälleen muitakin, muttei kukaan juuri kommentoinut mitään. Lähinnäkin virnuilivat meille ainoastaan. Aioimme vielä törmätä illan aikana ja suuntasin takaisin meidän pöytään.

Siellä ystäväni vielä oli muun porukan seurassa. Olin selvästi ollut pidempään poissa kuin mitä hän oli odottanut. Kuiskasin hänelle käyneeni sen treenatun miehen kanssa vessassa ja ystäväni sanoi arvanneensa tämän. Istuimme loppuillan samassa pöydässämme ja seurassamme oli edelleen tämä uusien tuttavuuksien porukka.

Treenattu mies kulki muutaman kerran meidän ohi, moikkaili ja hymyili minulle. Moikkasin takaisin, mutta minulla ei ollut aikomustakaan lähteä hänen mukaansa tänä yönä. Eikä minään muunakaan yönä. Vähän ennen pilkkua päätimme lähteä menemään, että välttyisimme pahimmalta jonolta.

Categories: Paikallinen Salo